Kredi protokolü yenilendi

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin kredi olanaklarına daha uygun koşullarda erişimini sağlamaya katkıda bulunmak amacıyla oda tarafından bankalarla yapılan kredi protokollerine T. Garanti Bankası A.Ş. ile devam

GÜNDEM 22.02.2013 10:39:00 0
Kredi protokolü yenilendi
 PROTOKOL İMZALANDI
Üyelerin finans kaynaklarına erişimini kolaylaştırmak amacıyla bankalarla imzalanan kredi protokollerinden yenisi Odada Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Güler, Garanti Bankası Bölge Müdürü Yaman Doğansoy ve Şube Müdürü Çağatay Giray arasında imzalandı. İmza töreninde Yönetim Kurulu Üyesi Cavit Duvan da yer aldı.
 
KOBİLERİN GARANTİSİ
İmza töreninde, Garanti Bankası'nın önceliğinin KOBİ'ler olduğunu söyleyen Bölge Müdürü Yaman Doğansoy:”KOBİ kredilerinde pazar payımız yüzde 12 civarında 'KOBİ'lerin Garantisi' sloganıyla yola çıktık. KOBİ'lerimize destek oluyoruz. Edirne'de de bunu yeleştirmek istiyoruz” dedi. Yamansoy, KOBİ'lerin Garanti Bankası'nın dış ticaret uzmanlığından da faydalanmalarını istediklerinin altını çizdi. Başkan Güler de imzalanan protokolün Oda üyelerine hayırlı olması temennisinde bulundu.
 
Marmara Haber Merkezi