Yanarak can verdi

Çerkezköy’de bir depoda meydana gelen yangında bir kişi yanarak hayatını kaybetti.

GÜNDEM 21.02.2013 18:22:00 0
Yanarak can verdi
 YANARAK HAYATINI KAYBETTİ
Dün sabah saatlerinde Fevzipaşa Mahallesi Sayar Sokak No: 5’te Ertunç Baran’ın yalnız yaşadığı barakadan duman çıktığını görenler, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekiplerine ve itfaiye ekiplerine haber verdi.
 
 
 
CANSIZ BEDENİNE ULAŞTILAR
İddiaya göre, Çağrı Elektronik’te elektrik tesisatçısı olarak çalışan Ertunç Baran gece kaldığı işyerinin deposunda alkol aldıktan sonra uykuya daldı. Sabah saat 08.00 sıralarında depoya gelen işyeri sahipleri Veli ve Mehmet Özdemir kapının kilitli olduğunu görünce ve çağrılarına cevap alamayınca camı kırarak içeri girdiklerinde korkunç manzara ile karşılaştılar. Baran’ın cansız bedeni ile karşılaşan işyeri sahipleri polise haber verdi. Olay yerine çağrılan polis ve itfaiye ekipleri depoyu saran duman ve yangına müdahale ederek genç adamın cesedine ulaştı.
EŞİNDEN AYRI YAŞIYORDU
Olay yerine gelen Çerkezköy Cumhuriyet Savcıları Yusuf Sağlam ve Mehmet Değiş’in incelemesinin ardından Ertunç Baran’ın cansız bedeni itfaiye ekiplerince cenaze arabasına konularak otopsi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Yangının yatağa düşen sigara izmaritinden çıktığı tahmin ediliyor. Eşi Gülizar Baran’dan boşandıktan sonra yalnız yaşadığı öğrenilen Ertunç Baran’ın ise 10 yaşında bir kız çocuğunun bulunduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Marmara Haber Merkezi