Kapaklı’ya çiçeği burnunda müdür

Sibel Ceran’dan boşalan Türkiye Halk Bankası Kapaklı Şubesi Müdürlüğü görevine getirilen Murat Göksel Sındım, Kapaklı’nın adeta Türkiye’nin küçük bir mozaiği olduğunu söyledi

GÜNDEM 21.02.2013 17:24:00 0
 Kapaklı’ya çiçeği burnunda müdür
 Ülkenin her yerinde faaliyet gösteren şubelerine bir yenisini de Kapaklı’da ekleyen Türkiye Halk Bankası’nda Şube Müdürlüğü’ne Murat Göksel Sındım atandı.
 
KARİYERİME PAMUKBANK’TA BAŞLADIM
Türkiye Halk Banksı Kapaklı Şubesi yaklaşık bir yıl önce açılmış ve Sibel Ceran da Şube Müdürü olarak buraya atanmıştı. Geçtiğimiz günlerde görevden ayrılan Sibel Ceran’ın yerine Şube Müdürü Murat Göksel Sındım atandı. 18 Şubat itibari ile yeni görevine başladığını belirten evli ve 2 çocuk babası Sındım, “Bankacılık hayatım 1998’de Pamukbank’ta başladı. 2004 Kasım ayından beri de Halk Bankası bünyesinde çalışıyorum” dedi.   
 
 
KAPAKLI TÜRKİYE’NİN KÜÇÜK MOZAİĞİ
Yaklaşık 4 ay boyunca müdür vekili olarak Türkiye Halk Bankası Pınarhisar Şubesi’nde görev yaptığını söyleyen Murat Göksel Sındım, “Atama beklediğim 8 aylık süre boyunca da Hayrabolu Şubesi’nde kredi yetkilisi olarak görev aldım. Asil Müdür olarak ilk kez Kapaklı Şubesi’nde görev yapıyorum” dedi. Lüleburgaz, Pınarhisar ve Hayrabolu’da nüfusun büyük bölümünün o bölgenin yerli halkından oluştuğuna dikkat çeken Murat Göksel Sındım, “Kapaklı ise çok farklı bir yer. Adeta Türkiye’nin küçük bir mozaiği konumunda. Bu bakımdan ülkenin birçok yerinde çalışıp edinebileceğiniz tecrübeyi Kapaklı’da çalışarak kazanabilirsiniz” ifadelerini kullandı.  
 
MÜŞTERİLERİNİN KÖTÜ GÜNÜNDE DE YANINDA
Günümüzde Türkiye Halk Bankası’nın hitap etmediği hiçbir kurumun olmadığını belirten 38 yaşındaki Şube Müdürü Murat Göksel Sındım, “2005 yılından önce banka müşteri portföyünün büyük kısmı esnaf ve emeklilerden oluşuyordu. 2005 yılından itibaren her tür müşteriye hitap eden bir banka haline geldi. Halk Bankası, müşterilerinin yalnızca iyi günlerinde değil, kötü günlerinde de yanında olan bir bankadır. Özel sektör kalitesinde fakat kamu şefkati ile hizmet veren bir bankadır” şeklinde konuştu.  
 
KÜÇÜK ESNAF DA KREDİ KULLANABİLECEK
Kapaklı Şubesi’nin henüz 1 yıllık bir şube olduğunu söyleyen Murat Göksel Sındım, “Herkesin bildiği gibi Kapaklı ilçe oldu. Burada Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi kurulacak. Böylece bankalardan kredi kullanma imkanı olmayan küçük esnaf, düşük faizle kredi kullanma imkanına kavuşmuş olacak” açıklamalarında bulundu. Kapaklı Belediyesi AK Partili Meclis üyesi Osman Aşık ve Kapaklı esnaflarından Selçuk Karslıoğlu da çiçeği burnunda Şube Müdürü Murat Göksel Sındım’ı ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerinde bulundular. 
 
Haber / Ahmet KARDEŞ