“Çözüme dönük çalışmalar yapıyoruz”

AK Parti Tekirdağ Merkez İlçe Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ethem Mollayusufoğulları sosyal sorunlara karşı farkındalık yaratarak çözüme dönük çalışmalar yaptıklarınÄ

GÜNDEM 21.02.2013 16:44:00 0
“Çözüme dönük çalışmalar yapıyoruz”
ÇALIŞMALARIMIZ VÜCUT BULDU
Toplumsal gruplar ve sivil toplum örgütleriyle koordineli çalışarak sosyal çalışmalarda bulunduklarını ifade eden Mollayusufoğlu, “Merkezde geçtiğimiz ay Sakatlar Derneği ile kollektif bir çalışma gerçekleştirerek 67 engelli vatandaşımıza akülü araba ve tekerlekli sandalye hediye ettik. Aile ve Sosyal Palitikalar Bakanlığımız ile Tekirdağlı hayırsever vatandaşlarımızın destekleriyle bu çalışmalarımız vücut buldu” dedi.
 
RAPOR HAZIRLIYORUZ
Sosyal hayatta zorluklar yaşayan engelli vatandaşların yaşadıkları sıkıntıları dönük çözümler geliştirdiklerini anlatan Mollayusufoğulları, mesafe kat etmekte zorlandıkları bazı konularda da rapor hazırlayarak ilgili mercilere ulaştırdıklarını söyledi. Sosyal İşler Başkanı Ethem Mollayusufoğulları, şehit ziyaretlerine yönelik bir takvim oluşturduklarını ve seçildikleri günden itibaren rutin olarak şehit ailelerini ziyaret ettiklerini söyleyerek, “geçtiğimiz ay 12. şehit yakını ziyaretini gerçekleştirdik. Ziyaretlerimizde şehit yakınlarına AK Parti’nin kendilerine sağladığı kolaylıklar ve ayrıcalıklarla ilgili detaylı bilgiler veriyoruz. Ailelerin eğer problemleri varsa onları giderecek adımlar atıyoruz” şeklinde konuştu.
 
Marmara Haber Merkezi