Onur ödülleri sahiplerini buldu

PERYÖN Trakya konferans salonunda önceki gün saat 19:00’da Yılın En İyileri Ödül Töreni düzenlendi.

GÜNDEM 20.02.2013 18:40:00 0
Onur ödülleri sahiplerini buldu
AMAÇ İNSAN KAYNAKLARININ ÖNEMİNİ ARTIRMAK
Törende konuşma yapan PERYÖN Türkiye İnsan Yönetimi Derneği Trakya Şube Başkanı Özber Çetin, ödül töreninin İnsan Kaynakları mesleğinin bilinirlik ve önemini arttırmak, genç meslektaşları onure etmek, yapılan çalışmaları destekleyici ve tetikleyici olmak ve bölge insan kaynakları anlamında PERYÖN’ün öncülüğünü arttırarak bilirkişilik, danışmanlık gibi konularda gelişimini sağlamak olduğunu ifade etti.
 
 
BİRÇOK ETKİNLİK GERÇEKLEŞTİRİLDİ
7. Dönem Yönetim Kurulu beraberinde 2012 yılında gerçekleştirilen etkinlik ve faaliyetler hakkında da bilgi veren Çetin “PERYÖN Trakya etkinlikleri arasında, kişisel gelişim, mevzuat ve hobi eğitimlerinden, ziyaretlere ve sosyal sorumluluk projelerine kadar birçok etkinlik gerçekleştirildi” dedi. 1998 yılında Çorlu Şubesi olarak faaliyete başlayan günümüzde Trakya Şubesi olarak devam eden şubeye faaliyet raporu kapsamında 2012 sonu itibari ile 280’e yakın üyenin olduğu belirtildi. Üye sayısı içerisinden kuruluştan bu güne üyeliğini aktif olarak devam ettiren ve on yılını doldurmuş 18 üyeye plaket verildi.
 
GELECEĞİN İK’CILARI BELİRLENDİ
PERYÖN Türkiye İnsan Yönetimi Derneği Trakya Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri arasında belirlenen seçim komitesinin bir takım çalışmaları kapsamında belirlediği adaylar içerisinde; Eğitim, firma, çalışma süreleri, dil eğitimleri, sosyal yönleri, PERYÖN ve diğer İK etkinliklerine katılımı gibi kıstaslar değerlendirilerek bir çok farklı firmadan 10 “Gelecek Vaat Eden İK’CI” seçilirken, gelecek vaat eden İK’cılara da plaket verildi. Çalışmaları ile geleceğe ışık tutan firma performansını ve geleceğini olumlu yönde ilerletmeyi başarabilen, kendini insan yönetimi ve kaynaklarına adamış, çalışmaları ile meslektaşlarına idol olmuş PERYÖN üyeleri arasından biri bayan biri erkek yılın İK’cısı seçildi. Seçilen İK’cılar yine Yönetim Kurulunca belirlenmiş seçim komitesince ve geleceğin İK’cılarındaki kıstaslar çerçevesinde saptandığı belirtildi. Yapılan seçim neticesinde Bekaert Tekstil firmasından İnsan Kaynakları ve Kalite Yönetim Müdürü Pınar Demirtaş Turan PERYÖN 2012 yılı kadın insan kaynakları yöneticisi, Sanko Tekstil firmasından İnsan Kaynakları Müdürü Selçuk Avcı, 2012 yılı erkek insan kaynakları yöneticisi seçildi. Ödül töreninin ardından program kokteyl ile sona erdi.
 
Marmara Haber Merkezi