TÜ Rektörü Yörük Keşan’da

Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yener Yörük ve beraberinde Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. A. Sinan Ünsar, Keşan Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Süley

GÜNDEM 20.02.2013 16:38:00 0
TÜ Rektörü Yörük Keşan’da
TEŞEKKÜR ETTİ
Kaymakam Dınkırcı ziyaretlerinden dolayı Yörük ve beraberindekilere teşekkür etti. Dınkırcı, ilçedeki yükseköğrenim konuları ile ilgili olarak görüş alış verişinde bulunacaklarını, bölgenin sahip olduğu tarım, hayvancılık, turizm ve ticaret potansiyeli nedeniyle başta bu konular olmak üzere üniversite, kamu, özel tüm birimlerin eşgüdümünün önemini belirtti.
 
DAHA FAZLA HİZMET EDECEĞİZ
Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yener Yörük de Keşan’ın Edirne’nin en önemli ilçesi olduğunu ifade ederek, “İlçede Meslek Yüksekokulu ve Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu var. Uygulamalı Bilimler Okulunun aslında bir fakülte ilerleyen zamanda açılacak yeni bölümler ile daha güçlü hale gelecektir. Meslek Yüksekokulu’nun da bünyesindeki anaokulu ile Keşan ve bölgemize yıllardır büyük hizmetleri oluyor. Üniversitemiz öğretim üyeleri ve öğrencileri ile Keşan ilçemizde önemli bir yer alıyor. Önümüzdeki süreçte yeni yapılacak yurtlar ile bölge daha canlı hale gelecek ve öğrencilerimize daha fazla hizmet etme şansına kavuşacağız.” dedi.
 
Marmara Haber Merkezi