Kapaklı’nın Sesi, Seda’nın Dünyası’nda

TV8’de yayınlanan Seda’nın Dünyası programındaki Sesini Gönder adlı yarışmaya Kapaklı’dan katılan ses sanatçısı Gökhan Meneşe 176 kişi içinden 5. olarak finale kaldı. Meneşe, 5 Mart

GÜNDEM 20.02.2013 15:52:00 0
Kapaklı’nın Sesi, Seda’nın Dünyası’nda
Kapaklı’nın genç yeteneklerinden Gökhan Meneşe, Türk Halk Müziği kategorisinde “Nar Ağacı” adlı eserle yarışmaya katılıp 151 oy alarak ilk 5’e girmeyi başardı.
 
İLK 5’E GİRDİ
Ünlü sanatçı Seda Sayan’ın programında yaklaşık 3 ay süren Sesini Gönder yarışmasına Türkiye'nin her yerinden toplam 176 kişi katıldı. Yarışmacılar daha çok kendi bölgelerinden aldıkları oylarla ilk 5’e girerek finallere katılmaya hak kazandı. Yarışmanın ilk bölümünde ilk 5’e kalanlar yarışmacılar, 5 Mart Salı günü TV 8’de yayınlanacak olan ‘Seda Sultan’ adlı sabah programında canlı performans sergileyerek yarışmayı kazanmak için çaba gösterecek. Canlı performansların ardından başlayacak olan oylama sonucu kazanan belli olacak.
 
NAR AĞACI’NI SESLENDİRDİ
Yarışmaya başvuranlardan biri de 11 yıldır Kapaklı’da yaşayan ses sanatçısı Gökhan Meneşe oldu. Dernek konserleri, düğünler gibi özel etkinliklerde sahne alan Gökhan Meneşe, çevresindekilerin ısrarı üzerine ‘Nar Ağacı’ adlı anonim eserle yarışmaya katıldı. Gökhan Meneşe aldığı 151 oyla ilk 5’e girerek 5 Mart’ta düzenlenecek olan yarışma finaline katılmaya hak kazandı.
 
5 MART’TA CANLI PERFORMANSLAR SERGİLENECEK
5 Mart Salı günü TV 8’de yayınlanacak olan ‘Seda Sultan’ adlı sabah programında gerçekleşecek olan yarışma finaline herhangi bir aksilik çıkmaması halinde bir Rumeli Türküsü olan ‘Ayletme Beni’ adlı eserle katılacağını belirten Gökhan Meneşe, “Tüm yarışmacılar 4 Mart Pazartesi günü TV 8 stüdyolarında bir araya gelecek ve provalarımızı yapacağız. 5 Mart’ta da canlı performansımızı sergileyeceğiz. Daha sonra da oylamaya geçilecek” şeklinde konuştu.
 
ŞİMDİ DESTEK ZAMANI
Finale kalmasında kendisinden hiçbir desteği esirgemeyen başta Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı olmak üzere, Metin Müzik Organizasyon sahibi Metin Arabacı, Fercom Reklam sahibi Kenan Aser ve tüm Kapaklı halkına teşekkür eden ses sanatçısı Gökhan Meneşe, “5 Mart günü yapılacak olan finalde tüm Kapaklı halkının desteklerini bekliyorum” diye konuştu.  
 
Haber / Ahmet KARDEŞ