Rıfat Hisarcıklıoğlu'na Tekirdağspor atkısı hediye etti

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Tekirdağspor’un başarılı Başkanı Gürsel Erbap, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’na Tekirdağspor atkısı hediye etti.

SPOR 20.02.2013 09:09:00 0
Rıfat Hisarcıklıoğlu
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin himayesinde, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası ile Tekirdağ Ticaret Borsası’nın düzenlediği “Tekirdağ Ekonomisine Değer Katanlar” ödül töreni; Belediye Kültür Merkezinde gerçekleşti.
 
ÖDÜLLERİ VERİLDİ
Törende; Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’nın 2012 yılı vergilendirme dönemi; yıllık gelir vergisi rekortmenleri, vergilendirme dönemi kurumlar vergisi rekortmenleri ve 2012 ihracat rekortmenleri ile Tekirdağ Ticaret Borsası’nın 2012 yılında Tarıma Dayalı Sanayi Kollarında faaliyette bulunarak en fazla tescilde bulunan, firmalara ve hizmet sektöründe faaliyette bulunan firmalar ile, tarımsal ürün ihracatı gerçekleştiren firmalara, ödülleri verildi.
 
HİSARCIKLIOĞLU’NA ATKI
Ödül töreninde Tekirdağspor’un ana sponsoru Doruk Marmara Un Sanayiciliği A.Ş. en çok İhracat yapan firmalar ödülüne layık görülürken, Doruk Holding'in diğer şirketlerinden olan Dorpa Fırıncılık Çözümleri A.Ş. de en çok tescil yapanlar ödülüne layık görüldü. Her iki ödülü de Doruk Marmara Un Sanayi A.Ş Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu üyesi Kulüp Başkanımız Gürsel Erbap Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun elinden aldı. Tekirdağ protokolünün de hazır bulunduğu ödül töreninde Başkanımız Gürsel Erbap, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’na Tekirdağspor atkısı hediye etti.