Tekirdağspor’un zirve yürüyüşü devam ediyor

Bölgesel Amatör Lig’de üst sıraları hedefleyen Tekirdağspor evinde lider Tuzlaspor’u konuk etti. Rakibi karşısında çok iyi bir oyun sergileyen Tekirdağspor Birol, Bülent ve Mehmet Yıldız’ın golleri

SPOR 18.02.2013 17:09:00 0
Tekirdağspor’un zirve yürüyüşü devam ediyor
Tekirdağspor Bölgesel Amatör Lig 11. grup 17. hafta müsabakasında kendi evinde Tuzlaspor’u 3-1 yendi.
 
TEKİRDAĞ’DA OYNANDI
Tekirdağ Namık Kemal Stadyumu’Nda Pazar günü saat 13.30’da oynanan karşılaşmayı
Hakan Semerci yönetirken, yardımcılıklarını ise  Serdar Gündoğan, Emre Yıldırım, Serhat Şaban Ekmekçi yaptı. Tekirdağspor karşılaşmaya Furkan, Emrah, Şamil, Burak, Hakan, M.Yılmaz, Salih (47'' Taygun), M. Fırat (62'' Sinan), Celil, Bülent , Birol (80'' Nazım) kadrosu ile çıkarken konuk ekip Tuzlaspor ise Engin , Mehmet, Okan, Murat, Ulaş, Savaş (65'' Zakir), Bahadır, Yusuf , Yakup, Recep (53'' Uğur) , Serdar ilk onbiri ile çıktı.
 
BÜLENT İLE ÖNE GEÇTİ
Karşılaşmaya çok iyi başlayan Tekirdağspor ilk dakikalarda itibaren rakip kalede etkili hücumlar geliştirdi. Tuzlaspor ise rakibi karşısında ilk dakikalarda savunma ağırlıklı bir oyun sergiledi. Ataklarını sıklaştıran Tekirdağspor 22.dakikada Bülent’in ayağından bulduğu golle karşılaşmada öne geçti. İlk devresi Tekirdağspor’un tek gollü üstünlüğü ile tamamlanan karşılaşmada ikinci devre de etkili oyununu sürdüren ev sahibi ekip tecrübeli golcüsü Birol’un ayağından bulduğu golle farkı ikiye çıkardı.
 
TUZLASPOR’U LİDERLİKTEN ETTİ
Farkın ikiye çıkmasının ardından Tuzlaspor kontrolü eline aldı. Farkı indirmek için ataklar geliştiren konuk ekip Tekirdağspor savunmasını geçemedi. Konuk ekip Tuzlaspor 81.dakikada penaltı vuruşu kazandı. Topun başına geçen Bahadır farkı bire indirmesini bildi.Farkın bire inmesi ile birlikte Tuzlaspor moral buldu. Beraberlik golü için ataklarını sürdüren Tuzlaspor son dakikalarda kalesinde üçüncü golü gördü. Az adamla yakalanan Tuzlaspor savunmasındaki hatayı iyi değerlendiren Tekirdağspor’da Mehmet Yılmaz topu ağlara göndererek skoru 3-1 yaptı. Tekirdağspor bu galibiyet sonucunda puanını 33’e yükselterek 5. sırada yer aldı. Tuzlaspor ise 34 puanla ikinci sıraya geriledi.