Başkan sözünü tuttu

Bir süre önce ziyaret ettiği Mehmet Elfide Erdegül İlkokulu’na masa ve sandalye yardımı yapılması konusunda söz veren Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, sözünü tuttu. Masa ve sandalyeler dÃ?

GÜNDEM 18.02.2013 16:01:00 0
Başkan sözünü tuttu
Kapaklı Belediyesi, ilçede hizmet veren Mehmet Elfide Erdegül İlkokulu’na masa ve sandalye yardımında bulundu. 
 
MASA VE SANDALYELERİ TESLİM ETTİLER
Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Aziz Özkan dün saat 11.00’da Mehmet Elfide Erdegül İlkokulu’nu ziyaret ederek, okul için temin edilen masa ve sandalye takımlarını teslim etti. Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın eğitime büyük önem verdiğini söyleyen Aziz Özkan, “Başkanımız Mehmet Elfide Erdegül İlkokulu’na yaptığı ziyarette, okulun müdür, müdür yardımcıları ve öğretmenler odasında masa ve sandalye ihtiyacı olduğunu gördü ve bu ihtiyaçların belediye tarafından karşılanacağı sözünü verdi. Bugün burada başkanımızın vermiş olduğu söz doğrultusunda temin ettiğimiz masa ve sandalye takımlarını okulumuza teslim ettik” dedi.
 
BELEDİYEMİZ BİZDEN DESTEKLERİNİ ESİRGEMEDİ
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Mehmet Elfide Erdegül İlkokulu Müdürü Ahmet Söylemez, “Belediyemiz okulumuza müdür ve 2 müdür yardımcısı odası için 3 adet yönetici masa ve sandalye takımı, öğretmenler odamız için de toplam 15 adet sandalye temin etti” diyerek katkılarından dolayı Kapaklı Belediyesi’ne teşekkür etti.   
 
Haber / Ahmet KARDEŞ