Elektrik kesintileri vatandaşı canından bezdirdi

Kapaklı’da son zamanlarda artan arızalardan dolayı meydana gelen elektrik kesintileri vatandaşı canından bezdirdi. Trakya Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Çerkezköy İşletme Müdürlüğü yetkilileri

GÜNDEM 17.02.2013 14:19:00 0
Elektrik kesintileri vatandaşı canından bezdirdi
Kapaklı’da gündüz saatlerinde meydana gelen elektrik kesintileri ilçe sakinleri ve esnafın mağdur olmasına neden oluyor.
 
ELEKTRONİK CİHAZLAR ARIZALANIYOR
Kapaklı Cumhuriyet Mahallesi sakinleri son birkaç gündür meydana gelen elektrik kesintilerinden dolayı huzursuz. İçinde bulunduğumuz kış aylarında ısınma ihtiyacını doğalgaz kullanarak karşılayan ve kesintilerden dolayı kombilerinin bozulmasından endişe eden vatandaşlar, özellikle 10.00-12.00 saatleri arasında meydana gelen kesintilerin sona ermesi için gerekli çalışmaların bir an önce yapılmasını temenni ediyor. Esnaf ise bilgisayar, faks, klima gibi elektronik aletlerin ani elektrik kesintileri nedeni ile arızalandığını ve bu durumun kendileri için bir mağduriyet oluşturduğunu kaydetti. 
 
MEVCUT TRAFOLAR İHTİYACI KARŞILAYAMIYOR
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Trakya Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Çerkezköy İşletme Müdürlüğü yetkilileri, Kapaklı’nın genelinde yaşanan elektrik arızalarının temel nedeninin mevcut trafoların, ihtiyaçlar karşısında yetersiz kalması olduğunu belirtti. 2013 yılı sonuna kadar ilçede ihtiyaçlar doğrultusunda yeni trafolar yapılacağını kaydeden yetkililer, bu sür zarfında elektrik hatlarının bakım onarımının da kademeli olarak gerçekleştirileceğini ifade etti. 
 
Haber / Ahmet KARDEŞ