İkinci devreye Keşan deplasmanına çıkacaklar

Deplasmanlı Bölgesel Ligde M grubunda mücadele eden temsilcimiz Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takımı ligin ikinci devresinin ilk karşılaşmasında Edirne Keşan Lisesi Erkek Voleybol T

SPOR 15.02.2013 19:59:00 0
İkinci devreye Keşan deplasmanına çıkacaklar
Deplasmanlı Bölgesel Ligde M Grubu’nda şampiyonluk hedefleyen Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takım hafta sonunda deplasmanda mücadele verecek.
 
KEŞAN LİSESİSPOR MAÇIYLA İKİNCİ
SEZONA BAŞLAYCAK
İlk sezonu 18 puanla Lider kapatan Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Takımı Antrenör Serhat Çalışkan yönetiminde antramanlarını sürdürüyor. İlk defa katıldıkları Deplasmanlı Bölgesel Voleybol liginde güzel bir çizgi sergileyen temsilcimiz çıktığı altı maçta da yenilgi yüzü görmedi. Pazar günü Keşan Kapalı Spor Salonunda karşılaşacağı Keşan Lisesispor Takımı maçı için konuşan Takım Antrenörü Çalışkan “ İlk devreyi oynadığımız bütün karşılaşmalardan galibiyet çıkartarak kapattık. İkinci devre karşılaşmalarında da galibiyet serimizi sürdürüp gruptan lider olarak çıkmak istiyoruz” diye konuştu.
 
İLK KARŞILAŞMASINI RAHAT KAZANDI
Ligde ilk maçını Edirne Keşan Lisesi ile yapan Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takımı maç başından sonuna kadar rahat bir oyun sergileyerek sahadan galip ayrılmıştı. Özelikle yeni transferlere forma şansı tanınan maçta ilk seti 25–15 ikinci seti 25–20 ve son seti de 25–18 alarak sahadan 3–0 galip ayrılmasını bilmişti.
 
3-1 İLE KAZANDI
Birinci sezonun ikinci maçında HAKSA Erkek Voleybol Takımına Konuk olan Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Takımı güzel bir oyun çıkararak bu maçtan da 3-0 galip ayrılarak puanı altıya çıkarmış oldu. Ekmel ve Tahsin İkilsinden güzel bir oyun çıkaran Temsilcimiz HAKSA Erkekler Voleybol Takımı Karşınsıda ilk seti 25-19 ikinci seti 25-21 ve son seti de 25-16 dokuz sayı farkla alarak yoluna hızlı bir şekilde devam etti. ilk sezonun üçüncü maçında konuk ettiği Tekirdağ Gençlikspor Erkekler Voleybol Takımıyla yapan Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takımını setlerde 3-1 yenerek galip ayrılmasını bildi. İlk iki seti hızlı bir tempoyla alan Temsilcimiz üçüncü seti az bir sayı farkı ile 27-25 kaybetti. Dördüncü sette büyük bir özveri sarf eden Temsilcimiz seti 25-18 alarak liderlik koltuğuna oturmuş oldu.
 
LİDER OLARAK ÇIKTI
Lider olarak çıktığı dördüncü maçında Keşan Karmen Mobilya Erkek Voleybol Takımına konuk olan Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takımı bu maçta da maç başından sonuna kadar rahat bir oyun sergileyerek 3–0 galip ayrıldı. Maça hızlı giren temsilcimiz ilk seti 26–24 ikinci seti 25–19 ve son seti de on sayı farkla 25–15 önde tamamlayarak liderlik koltuğunu pekiştirmiş oldu. Grup içerisinde hiç yenilgisi olmadan yoluna devam eden Temsilcimiz Çerkezköy Atatürk ilköğretim Okuluspor Takımı grupta çıktığı beşinci maçında Kırklareli Fen Bilimleri Kolejispor Erkek Voleybol Takımıyla karşılaştı. Gurubun son sıralarında yer alan rakibi karşısında iyi bir oyun sergileyen Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Takımı setlerde 25–15, 25-18 ve son seti de muhteşem oyunuyla 25-20 yenerek sahadan galip ayrılmasını bildi.
 
LİDER OLARAK KAPATTI
İlk sezonda çıktığı son maçta gurubun güçlü takımlarından Tekirdağ Sağlamtaşspor Erkek Voleybol Takımıyla yapan Temsilcimiz sahadan galip ayrılarak liderlik yolunda en büyük engeli kaldırmış oldu. Kazananın birinci sezonu büyük bir avantajla kapatacağı maçta temsilcimiz ilk sette rakibine kolay sayı şansı tanımayarak 25-13 önde girmesini bildi. İkinci ve üçüncü sette iki takımında zorlu mücadele içerisinde sürdürülen maçta Çerkezköy Atatürk ilköğretim Okuluspor Takımı 25-23,25-23 üç seti de alarak birinci sezonu lider olarak kapattı.