Sevgililer günü kâbusa döndü

14 Şubat Sevgililer Günü, bir ailenin adeta kabusu oldu. Sevgililer Günü’nü ailesi ile birlikte Silivri’de bir yemek yiyerek kutlamak isteyen 39 yaşındaki Kalebirlik şoförü Ahmet Kurtuldu, kutlama için ailesi i

GÜNDEM 15.02.2013 19:45:00 0
Sevgililer günü kâbusa döndü
Silivri-Çerkezköy yolunda önceki gün meydana gelen kazada hayatını kaybeden SS 46 Nolu Kalebirlik Kooperatifi şoförü Ahmet Kurtuldu, dün son yolculuğuna uğurlandı. 
 
ARAÇLAR KAFA KAFAYA ÇARPIŞTI
Kaza önceki gün saat 18.00 sıralarında Silivri-Çerkezköy yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre kaza, Çerkezköy-Silivri istikametinde seyir halinde olan 39 yaşındaki Ahmet Kurtuldu yönetimindeki aracın, tek şeritli yolda karşı yönden gelen ve hatalı solama yaptığı iddia edilen araçla kafa kafaya çarpışması sonucu meydana geldi. Kazadan kısa bir süre sonra olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından Silivri Hayat Hastanesi’ne kaldırılan Ahmet Kurtuldu’nun olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi. 
 
EŞİ VE OĞLUNUN TEDAVİSİ DEVAM EDİYOR
Ahmet Kurtuldu’nun hayatını kaybettiği kazada bacağı kırılan eşi Sevinç Kurtuldu ile omuzu ve kolu kırılan 15 yaşındaki oğlu Burak Kurtuldu’nun Özel Çerkezköy Hastanesi’ndeki tedavileri devam ediyor.  
 
KAPAKLI MEZARLIĞI’NDA TOPRAĞA VERİLDİ
Kapaklı Merkez Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kapaklı Mezarlığı’nda toprağa verildi. AK Partili Kapaklı Belediye Meclis üyesi Ruhi Özden, SS 20 Nolu Çerkezköy-Çorlu Birlik Minibüsleri Kooperatif Başkanı Şerif İkizler, AK Parti Kapaklı eski Belde Başkanı Hamit Oral, AK Parti ve CHP Kapaklı İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu üyeleri ile çok sayıda şoför, esnaf ve vatandaş, Kurtuldu ailesini bu acılı gününde yalnız bırakmadı. 
 
Haber / Ahmet KARDEŞ