Kadın girişimcilerden Uzunköprü’ye ziyaret

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası koordinatörlüğünde çalışmalarını sürdüren Edirne Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi'nin gerçekleştirilen seçimlerin ardından göreve gelen yeni dönem Baş

GÜNDEM 15.02.2013 12:52:00 0
Kadın girişimcilerden Uzunköprü’ye ziyaret
ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ
İl Kadın Girişimciler Kurulu; Uzunköprü Kaymakamı Uğur Kolsuz, Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Akalın ve Uzunköprü Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ayhan Yıdırım’ı ziyaret ederek, kurul hakkında bilgiler verdi. Kurulun yeni dönem Başkanı Elmas Aslan, Başkan Yardımcıları Berrin Tanyolaç, Leyla Çobanoğlu ve 12 kişiden oluşan Kurul üyeleri ilk olarak Uzunköprü Kaymakamı Uğur Kolsuz'u ziyaret ederek, İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi hakkında bilgi vererek, kurulun tasarladığı projeleri anlattı. Kurul Başkanı Elmas Aslan, iş dünyasında kadın sayısını arttıracak projeleri oluşturup, iş dünyasında daha fazla yer almaları için çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti. Trakya bölgesinin sorunlarının da görüşüldüğü ziyarette, Kaymakam Uğur Kolsuz Kadın Girişimciler Kurulu'nun yapacağı çalışmalara destek olacağını söyledi.
Kadın Girişimciler Kurulu, Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaretlerinde de Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Akalın'la görüştü. Uzunköprü TSO Başkanı Akalın Kadın Girişimciler Kurulu'nun ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kurulun Şubat ayı toplantılarını Uzunköprü'de gerçekleştirdiklerinden dolayı teşekkür etti. Akalın Uzunköprü TSO tarafından gerçekleştirilen ve devam eden projeler, faaliyetler ve bugüne kadar ilçe ekonomisine vermiş oldukları destekler hakkında bilgi verdi.
 
Marmara Haber Merkezi