Belediye araç filosunu yeniliyor

Babaeski Belediyesi mevcut araç filosunu genişletmeye ve yenilemeye devam ediyor.

GÜNDEM 15.02.2013 12:33:00 0
Belediye araç filosunu yeniliyor
3 ARAÇ DAHA ALINDI
Araç filosuna 1 adet vidanjör, 1 adet pasekül toplama aracı ve 1 adet su tankerini belediye bünyesine dahil edildi. CHP Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek, CHP Kırklareli İl Başkanı Vecdi Gündoğru, çevre il ve ilçe belediye başkanları, oda ve borsa başkanları, belediye personeli ve Babaeski halkının katılımı ile araçların tanıtımı belediye önünde gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Abdullah Hacı, Babaeski Belediyesi’nin Kırklareli ilinin en kapsamı araç filosuna sahip belediyesi olduğunu ifade etti.
 
YAKLAŞIK MALİYET 500 BİN TL
Araç filosunu yenilemeye devam ettiklerini söyleyen Hacı, “Belediyelerin vatandaşlarına kaliteli hizmetler sunmaları için ne kadar kaliteli personele ihtiyacı varsa o kadar da kaliteli araç ve imkana ihtiyacı vardır. Bizler Belediyemizin ihtiyacı doğrultusunda göreve geldiğimiz günden bugüne almış olduğumuz Yatırım Teşvik Belgemiz ile Devlet Malzeme Ofisimizden yaklaşık 1 milyon TL’nin üzerinde araç ve iş makinesi alımı gerçekleştirdik. Şuan almış olduğumuz 3 aracımızın yaklaşık maliyeti de 500 bin TL. 2013 yılı içerisinde satın alacağımız Kuka Kombine Kanal Açma aracı ile Kırklareli İlinde en geniş araç filosuna sahip olan ve belediye hizmetlerinde en donanımlı belediye olmanın gururunu yaşayacağız” dedi.
 
KURBAN KESİLDİ
CHP Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek ve CHP Kırklareli İl Başkanı Vecdi Gündoğdu öncelikle sel baskınından dolayı Babaeski halkına ve Babaeski Belediyesi’ne geçmiş olsun dileğinde bulunarak, Babaeski Belediyesi’nin başarılı çalışmalarından ve yapmış olduğu yatırımlarından dolayı Başkan Hacı’yı tebrik etti. Araçların tanıtımı Kurban Kesme töreni ile sona erdi.
 
Marmara Haber Merkezi