Nikâh için ‘Sevgililer Günü’nü tercih ettiler

Son yıllarda Nikah tarihlerinin akılda daha kolay kalması ya da anlamını daha da güçlendirmek için çiftler, evlilik tarihlerini özel günlere denk getirmeye çalışıyor. Bu kapsamda 9 çift, evlilik tarihlerini

GÜNDEM 14.02.2013 16:35:00 0
Nikâh için ‘Sevgililer Günü’nü tercih ettiler
Kapaklı Belediyesi Evlendirme Müdürü Ufuk Bayır, 9 çiftin nikahlarının14 Şubat Perşembe gününde yani sevgililer gününde kıyıldığını söyledi.
 
ŞİİRLERLE NİKÂHLARA RENK KATTI
Genç çiftlerin nikâhları Kapaklı Belediyesi Nikâh Salonu’nda Evlendirme Müdürü Ufuk Bayır tarafından kıyıldı. 14 Şubat 2013 tarihinde 9 genç çiftin, kendilerine yeni bir dünya kurmak için Kapaklı Belediyesi’ne müracaat ettiğini söyleyen Ufuk Bayır, dile getirdiği birbirinden güzel şiirler ve özlü sözlerle nikâh törenlerine ayrı bir renk kattı. Nikâh törenleri sonunda genç çiftlere Kapaklı Belediyesi tarafından aşkı simgeleyen birer kırmızı gül hediye edildi.
 
9 ÇİFT DÜNYAEVİNE GİRDİ
Azime Ölmez-Talip Ateş, Yeşim Ardal-Mehmet Süngü, Ayşe Turan-Furkan Tunç, Neşe Aküzüm-Hüseyin Çalık, Tülay Yalçın-Nezir Yongacılar, Sülbiye Yılmaz-Nuray Demir, Nurdan Çalışkan-Serkan Topal, Beste Metin-Uğur Kaçar ve Yeşim Gümüştaş-Yalçın Dilbaz çiftleri, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Kapaklı Belediyesi Nikâh Salonu’nda dünya evine girdi. 
 
Haber / Ahmet KARDEŞ