İşletmelerin yüzünü güldürecek anlaşma

Garanti Bankası, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’yla imzaladığı kredi anlaşması kapsamında, oda üyelerine uygun vade ve faiz oranlarıyla kredi verecek. Yapılan protokolün ardından konuşan Garanti Ban

GÜNDEM 14.02.2013 15:51:00 0
İşletmelerin yüzünü güldürecek anlaşma
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine yönelik Garanti Bankası Çerkezköy Şubesi ile kredi anlaşması imzalandı.
 
PROTOKOL İMZALANDI
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası ile Garanti Bankası Çerkezköy Şubesi arasında imzalanan protokolle esnaf ve kobilere uygun kredi imkanı sağlanacak. Önceki gün imzalanan protokolle
Garanti Bankası Çerkezköy Şube Müdürü Meral Zekier ve Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Ali Tever ve üyeler katıldı.
 
“36 AY VADE OLACAK”
Protokolün imzalanmasının ardından açıklama yapan Garanti Bankası Çerkezköy Şube Müdürü Meral Zekier “Yapılan anlaşma sayesinde odalara kayıtlı esnaf ve KOBİ’ler, Garanti’nin kredi paketlerinden ve yenilikçi ürünlerinden faydalanabilecek. İşletmeler, kendilerine sunulan özel fırsatlar dahilinde, ihtiyaç duydukları krediyi Garanti Bankası’ndan alabilecekler. Anlaşma kapsamında, Garanti Bankası’nın oda üyesi KOBİ’lere 50 bin TL’ye kadar, 36 ay vade seçeneğiyle sunduğu kredi imkanından; kadın girişimciler ve işini yeni kuran KOBİ’ler daha uygun koşullarda faydalanabilecek” dedi. 
 
“HAYIRLI OLSUN” 
Garanti Bankası ile anlaşma yaptıkları için mutlu olduklarını dile getiren Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Ali Tever, anlaşmanın esnafa ve kobilere hayırlı olması temennisinde bulundu.
 
Marmara Haber Merkezi