Kültür Merkezi için düğmeye basıldı

Kapaklı Belediyesi Kültür Merkezi Uygulama Projeler, Teknik Şartnameleri, Keşif ve Metrajlarının Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi dün saat 14.00’da İhale Komisyon Odası’nda gerçekleştiril

GÜNDEM 12.02.2013 19:37:00 0
Kültür Merkezi için düğmeye basıldı
Kapaklı Belediyesi Kültür Merkezi Uygulama Projeler, Teknik Şartnameleri, Keşif ve Metrajlarının Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi dün yapıldı. Özgür Çağlayan Çakmak’ın Komisyon Başkanlığı’nı yaptığı ve Necmi Ölke, Hilal Adıyaman, Nurcan Sönmez ile Özer Celayer’in komisyon üyesi olarak hazır bulunduğu ihaleye toplam 8 firma katıldı.
 
YAKLAŞIK MALİYET 280 BİN 406 TL
Yaklaşık Maliyeti 280 bin 406 TL olan Kapaklı Belediyesi Kültür Merkezi Uygulama Projeler, Teknik Şartnameleri, Keşif ve Metrajlarının Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesine Mehmet Ergün’e ait şahıs firması 277 bin TL’lik teklifle katılırken, Tan Art Mimarlık firması ise 260 bin TL teklifte bulundu. Bora Yapı firmasının 225 bin teklif verdiği ihalede, Mefa Proje İnşaat firması 168 bin TL, Alp Yapı firması 140 bin TL ve MMD Mimarlık firması ise 139 bin 400 TL teklifte bulundu.
 
BEYAZ SARAY’IN YERİNE İNŞA EDİLECEK
Yaver Mühendislik’in para birimini belirtmemesi nedeni ile teklifinin geçersiz sayıldığı ihalede en düşük teklif ise 108 bin TL’lik teklif ile Danış Mühendislik firmasından geldi. İhaleyi kazan firma ise komisyonun yapacağı değerlendirmeden sonra belli olacak. Kapaklı Belediyesi Kültür Merkezi’nin 512 ada 1 parselde bulunan 5 bin 557 metrekarelik arazinin üzerindeki Beyaz Saray Düğün Salonu yıkılarak, toplamda 15 bin metrekarelik bir inşaat alanına sahip olacak şekilde yapılması planlanıyor.  

Haber / Ahmet KARDEŞ