TAGİD’den devlet hastanesi yönetimine ziyaret

Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği (TAGİD) Genel Sekreteri Nihat Biçer, Hastane Yöneticisi Dr. Cengiz Kalkan, Başhekim Uzm. Dr. Yusuf Kürşat Özdamar, Başhekim Yardımcıları Uzm. Dr. Azamet Çezik, Uzm.

GÜNDEM 12.02.2013 18:59:00 0
TAGİD’den devlet hastanesi yönetimine ziyaret
EKSİKLER HIZLA GİDERİLİYOR
Çorlu Devlet Hastanesi yönetimi görevi devraldıktan sonra hastanenin yeni yapılmasından kaynaklanan eksikleri hızlı bir şekilde gidererek; Çorlu halkına daha sağlıklı bir şekilde hizmet vermeye başladı. Hastane Yöneticisi Cengiz Kalkan, “Hastanemiz açıldığında bir takım sıkıntılarımız vardı şuan herhangi bir sıkıntı söz konusu değil yönetim olarak her şeyimiz tamam başhekim ve başhekim yardımcıları arkadaşlarımız hep birlikte daha güzelini yapmaya odaklandık. Bunu başarırsanız hastaların rahatı ve memnuniyeti bize yeter şuan hastanemize yeni birimler açabilir miyiz onun çalışmasını yapıyoruz” dedi.
 
ÇALIŞMALARI YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ
TAGİD’ in yapmış olduğu çalışmaları yakından takip ettiklerini belirten Kalkan, “Böyle gözde bir kurumun bölgenizde faaliyette bulunması herkese fayda sağlıyor. Hastanemize ve hastane yönetimine her konuda yardım eden ve yardıma hazır olan TAGİD’e yönetimine ve üyelerine teşekkür ederim” dedi
 
ÇOK CİDDİ YATIRIMLAR VAR
Çorlu Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Yusuf Kürşat Özdamar da “Devletimizin bölgemize kazandırmış olduğu çok ciddi bir yatırım bu gözde kurumun amacına uygun. Hizmet etmesi için hastane yönetimi arkadaşlarımızla çok geç saatlere kadar hastane de kalarak bir sonraki gün daha güzel neler yapabiliriz hastalarımıza en iyi ve en hızlı hizmeti nasıl verebilmeyi düşünüyoruz” diye konuştu.
 
İŞLERİNİ KOLAYLAŞTIRMALIYIZ
TAGİD Genel Sekreteri Nihat Biçer de “Hastane yönetimindeki arasındaki uyum, birlik ve beraberlik buradaki işlerin çok güzel ve problemlerin en kısa zamanda çözülmesine zemin hazırladığını söyleyerek; çorlu devlet hastanesi bölge hastanesi gibi hizmet veren bir kurum devletimizin tüm birimleri bunun farkında bizlerde halk olarak bu güzel kurumda çalışan yöneticilerimizin, doktorlarımızın ve tüm sağlık personelinin yanında olarak onların işlerini kolaylaştırmalıyız” şeklinde konuştu.
 
Marmara Haber Merkezi