Kaynarca Belediyesi Trakyakent'e üye oldu

Kırklareli ilinin Pınarhisar ilçesine bağlı belediyelerinden olan Kaynarca Belediyesi, Belediye Başkanı Sayit Uçan Başkanlığında Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte alınan 05.02.2013 tarihli Meclis kararı ile

GÜNDEM 11.02.2013 18:19:00 0
Kaynarca Belediyesi Trakyakent
BİZLER ADINA MUTLULUK VERİCİ
2013 yılı Nisan ayında yapılacak olan Trakyakent Belediyeler Birliği’nin Olağan Meclis Toplantısında resmen Birliğe katılacak olan Kaynarca Belediyesi hakkında açıklamalarda bulunan Trakyakent Birlik Başkanı ve Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç “Kırklareli ilimize bağlı ilçelerden Pınarhisar’ın şirin beldesi Kaynarca Belediyesi’nin aramıza katılması bizler adına mutluluk verici bir durumdur. Birlik yönetimi olarak en büyük amacımız Trakya bölgesinde yer alan tüm Belediyeleri Trakyakent Belediyeler Birliği çatısı altında toplamaktır. Kaynarca Belediyesinin de bu oluşum adına aramızda bulunmasından dolayı memnuniyet duyduğumu ifade ederek, Birlik Üyelikleri’nin hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.
 
YÜKSEK NOKTALARA TAŞIYACAĞIZ
Birlik Üyesi Belediyelerin kendilerine verdiği destek ve oluşturulan birliktelik ile Trakyakent’in şu anda ulusal ve uluslararası bazda çok güçlü bir konumda olduğuna işaret eden Birlik Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, yeni katılımlarla Trakyakent’i daha yüksek noktalara taşıyacaklarını belirtti. Birlik Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Trakyakent’e üyeliği hususunda, Kaynarca Belediyesinin katılımının Trakyakent’e güç kattığını belirtti. Dalgıç, Trakya için aynı vizyonda, iyi bir ekip çalışmasını Trakyakent’te gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Marmara Haber Merkezi