Müjdeyi Akbulut verdi

İlçe statüsüne kavuşan Kapaklı’ya ziyarette bulunan AK Parti Tekirdağ Milletvekili T. Ziyaeddin Akbulut, parti teşkilat binasında verdiği müjde ile adeta Kapaklı halkının yüreğine su serpti. İlçen

GÜNDEM 11.02.2013 17:18:00 0
Müjdeyi Akbulut verdi
AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ziyaeddin Akbulut, önceki gün saat 16.00 sıralarında Büyükşehir Yasası kapsamında ilçe statüsüne kavuşan Kapaklı’yı ziyaret etti. 
 
ÜYE ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ
Büyükşehir Yasası kapsamında ilçe statüsüne kavuşan Kapaklı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunan AK Parti Tekirdağ Milletvekili T. Ziyaeddin Akbulut ilk olarak AK Parti Kapaklı Gençlik Kolları tarafından eski belediye binası önünde yürütülen üye çalışmalarını yerinde inceledi. Kapaklı İlçe Teşkilatı tarafından İstanbul’dan özel olarak getirtilen araçta üye çalışmalarının yapıldığını öğrenen Akbulut, daha sonra beraberindekilerle birlikte AK Parti Kapaklı İlçe Teşkilat Binası’na geçti. 
 
ESKİ BELEDİYE BİNASI KAYMAKAMLIK İÇİN UYGUN
AK Parti Kapaklı İlçe Teşkilat Binası’nın çok iyi bir şekilde dizayn edildiğini belirten Milletvekili Ziyaeddin Akbulut, “Birçok ilçede olmayan bir teşkilat binasına sahipsiniz” dedi. Kapaklı İlçe Teşkilatı’nın oluşturulmasında ve parti binasının dizayn edilmesinde emeği geçen herkese teşekkür eden Akbulut, ilçe statüsüne kavuşan Kapaklı’da kamu binalarının nerelere yapılabileceğine ilişkin fikir alışverişinde bulundu. Kaymakamlık Binası için eski belediye binasının kullanılabileceğini ifade eden Akbulut, “Bu yöndeki çalışmalar titizlikle yürütülmeli ve Kapaklı halkı için ilçenin en ideal noktasına kurulmalı” ifadelerini kullandı.
 
2013’TE TAMAMLANACAK
Kapaklı’nın en büyük sorunlarından birinin de alternatif bir yol olmaması nedeni ile Pınar Bulvarı’nda yaşanan trafik sorunu olduğu ifade eden Ziyaeddin Akbulut, “Karayolları Genel Müdürü ile görüştüm. Saray çevre yolunun ihalesi 2012 Mart Ayı’nda yapılmış. Yüklenici firma Saray tarafından yol çalışmalarına başlamış. İşin tamamlanma süresi 2014 olarak tahmin ediliyor fakat Karayolları genel Müdürü 2013 sonuna kadar yol yapım çalışmalarının tamamlanmasının hedeflendiğini kaydetti” diye konuştu. 

ORHAN’DAN AKBULUT’A DAVET
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Kapaklı Teşkilat Başkanı Ali Osman Orhan, Tekirdağ Milletvekili Ziyaeddin Akbulut’a Pınar Bulvarı’ndaki trafik sıkıntısından dolayı Kapaklı halkının büyük mağduriyet yaşadığını ve bu sıkıntının en kısa zamanda çözülmesi gerektiğini ifade etti. Orhan konuşmasın ardından 17 Şubat Pazar günü saat 18.00’da Kardeşler Düğün Salonu’nda düzenlenecek olan ‘Tekirdağ Büyükşehir, Kapaklı İlçe’ adlı bilgilendirme toplantısına T. Ziyaeddin Akbulut’u da davet etti.
 
ERTEM DE BEĞENDİ
Ziyarete katılan Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem de Kapaklı Teşkilat Binası’nın çok güzel dizayn edildiğini belirterek emeği geçenlere teşekkür etti. AK Parti Tekirdağ Milletvekili T.Ziyaettin Akbulut’a Kapaklı ziyaretinde Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, AK Parti Karaağaç Belde Başkanı Metin Kanat, Kapaklı Belediye Meclis üyeleri ile çok sayıda partili eşlik etti.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ