“Edirne, CHP’nin yıkılmaz kalesidir”

Abdurrahman Mahallesi sakinlerini ziyaret eden Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, “Edirne sizlerin, sizlerle birlikte güçlüyüz. Sizlerin derdi benim derdim” dedi.

GÜNDEM 10.02.2013 19:48:00 0
“Edirne, CHP’nin yıkılmaz kalesidir”
Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, Abdurrahman Mahallesi sakinlerini ziyaret etti.
Abdurrahman Mahallesi sakinleri ile birlikte yaklaşık 2 saat süren sohbetinde Sedefçi, son meclis toplantısında Abdurrahman Mahallesi’nde kat artırımı kararının çıkmasıyla ilgili, mahallelileri bilgilendirdi. Konuyla ilgili mahalle sakinleri, Hamdi Sedefçi’ye teşekkür ederek, “Yaptığınız tüm çalışmaları yakında takip ediyoruz. Ve son meclis toplantısında kat artırımı konusunda meclisin aldığı kararla da mutlu olduk” dediler.

CHP’NİN YIKILMAZ KALESİ
Eski Edirne Belediye Başkanlarından Şevki Arman’ın da katıldığı ziyarette, Arman “Edirne’nin Hamdi Sedefçi gibi bir başkana sahip olmasından dolayı çok şanslı. Hamdi Başkan, Edirne’yi köhne yapısından kurtarıp yepyeni bir görünüme kavuşturdu. Çağdaş bir Edirne var şu an karşımızda. Ve Edirne Hamdi Sedefçi ile birlikte CHP’nin yıkılmaz kalesidir” dedi.

YETKİLİ BİRİMLERE TALİMAT VERDİ
Abdrurrahman Mahallesi sakinlerinin sorunlarını dinleyen Başkan Hamdi Sedefçi, anında yetkili birimleri arayarak sorunların en kısa zamanda çözüme kavuşturulmasını istedi.    
Sedefçi, daha sonra mahalle sakinleri ile hatıra fotoğrafı çektirerek, mahalleden ayrıldı.
 
Marmara Haber Merkezi