Üyelere uygun faizli kredi imkanı

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası üyelerin nakit ihtiyacını karşılamak, önünü açmak ve işletmelerini daha da büyütmeleri amacıyla ilimizde faaliyetlerini sürdüren bankalar ile protokol imzalama faaliyetlerini

GÜNDEM 10.02.2013 19:22:00 0
Üyelere uygun faizli kredi imkanı
PROTOKOL İMZALANDI
ETSO, bu kapsamda Türkiye Ekonomi Bankası ile protokol imzaladı. Meclis Başkanı İ. Ömer Erakman Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Güler ve Yönetim Kurulu ÜyeSİ Çetin Kürkçü ve TEB Edirne Şube Müdürü Kamuran Ergüner'in hazır bulunduğu protokol imzalama töreninde; hazırlanan 'nefes aldıran kredi kampanyası' kredi protokolünü, Yönetim Kurulu Başkanımız Cemil Güler ve TEB Edirne Şube Müdürü Kamuran Ergüner imzaladı.
 
YENİDEN DÜZENLEME YAPILACAK
TEB Şube Müdürü Ergüner yaptığı konuşmada “Taksitli Ticari Nakit Kredi kullanan KOBİ'lerin geri ödemeleri 3 ay sonra başlıyor. Maksimum 36 aya kadar vade imkanı, 500 bin lira üst limitli, 0.85'den başlayan faiz oranlı kredi imkanı sunuyor. Kredi fırsatından faydalanan iş yeri sahipleri, 'İşyerim Güvende Sigortası' ile birlikte kredi komisyonlarında da indirim elde edebiliyorlar” dedi. Ergüner, Banka faiz oranlarında piyasa koşullarına göre yeniden düzenleme yapabileceğini de söyledi.
 
İMKAN YARATILACAK
TEB şubelerine başvuruda bulunanların, bu özel kampanyadan yararlanma şansına sahip olacaklarını söyleyen Ergüner, hazırlanan 'nefes aldıran kredi kampanyası' ile borçlarını yapılandırmak isteyenler içinde bir imkan yaratacağını ifade etti. ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Güler de imzalanan kredi protokolünün kullanmak isteyen üyelerimize hayırlı olmasını temenni ederek “İnanıyoruz ki verilen bu destek ilimiz ekonomisinin canlanması ve istihdama katkı olarak geri dönecektir” şeklinde konuştu.
 
Marmara Haber Merkezi