Bakan Müezzinoğlu Edirne’ye geliyor

AK Parti Edirne il başkanı Müjdat Kahve parti binasında düzenlediği basın toplantısında Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun Cumartesi günü Edirne'ye geleceğini ifade etti.

GÜNDEM 7.02.2013 20:55:00 0
Bakan Müezzinoğlu Edirne’ye geliyor
GÜZEL BİR ŞEKİLDE KARŞILAYACAĞIZ
Kısa süre önce Edirne Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu’nun Sağlık Bakanı olarak atandığını anımsatan Kahve “Sizlerle birlikte bu coşkuyu yaşardık. Devir teslim töreninden sonra ilk ziyaretini gerçekleştirmek üzere Cumartesi günü Edirne'ye geliyor. Öncelikle bütün hemşehrilerimize bunun müjdesini vermek istiyorum. Bu Edirne için normal bir olay değil, biz bunun neler ifade ettiğini gerek Ankara'da gerek burada gördük. Edirne Milletvekilinin Bakanlar kurulunda bulunmasının ne anlam ifade ettiğini görmüş olduk. Edirne'nin sorunlarının çözümlenmesi anlamında elimizi güçlendireceğini söylemiştim. Bizler AK Parti teşkilatı olarak hem de Edirneli olarak Bakanımızı güzel bir şekilde karşılamak istiyoruz” dedi.
 
GÜÇLÜ MESAJ VERMEK İSTİYORUZ
Bakan Müezzinoğlu’nun Edirne Valiliğini, Edirne Belediyesi’ni ve Trakya Üniversitesi rektörü’nü ziyaret edeceğini söyleyen Kahve, NMüezzinoğlu’nun daha sonra Mimar Sinan Kapılı spor salonunda Edirneli hemşerileriyle bir araya geleceğini söyledi. Bu buluşmayı AK Parti’nin siyasi programı olarak görmediklerini ifade eden Kahve, “Bakanımız Edirne milletvekilimiz ve Edirne'nin Bakanıdır. Burada gösterilecek coşku ve alakanın Ankara'ya güçlü bir mesaj olarak vermek istiyoruz" dedi. 
 
Marmara Haber Merkezi