Kapaklı’ya rehberlik edeceğiz

Tekirdağ Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı Kocakundakçı dün saat 11.00’da Kapaklı Belediyesi’ni ziyaret ederek, Belediye faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

GÜNDEM 7.02.2013 00:52:00 0
Kapaklı’ya rehberlik edeceğiz
KOMİSYON ÜYELERİ HAZIR BULUNDU
Vali Yardımcısı Sıtkı Kocakundakçı’ya ziyaretinde, 6360 sayılı kanun gereği Tekirdağ Valiliği tarafından oluşturulan, Devir, Tesviye ve Paylaştırma işlemlerini yürütecek komisyon üyeleri de eşlik etti. Tekirdağ Valiliği tarafından oluşturulan komisyonda İl Afet ve Acil Durum Müdürü Recep Erol, Mahalli İdareler Müdürü Nasip Ergün ve Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan da yer alıyor.
 
AMACIMIZ KAPAKLI’YA REHBERLİK ETMEKTİR
Tekirdağ Vali Yardımcısı Sıtkı Kocakundakçı ziyaretlerindeki asıl amacın, Tekirdağ’ın Büyükşehir olması ile ilçe statüsüne kavuşan Kapaklı Belediyesi’nde çalışmaları yerinde izlemek, rehberlik etmek, ilçeler arasında uyum ve koordinasyonu sağlamak olduğunu ifade etti.
 
BİLGİLENDİRMEDE BULUNDU
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ise Tekirdağ Vali Yardımcısı Sıtkı Kocakundakçı ve Devir, Tesviye ve Paylaştırma Komisyonu üyelerine belediye binasını gezdirdi. Belediyenin faaliyetleri hakkında bilgilendirmede bulunan Başkan Mandalı, Kapaklı’nın ve Kapaklı halkının menfaatleri doğrultusunda belediye olarak ne gerekiyorsa yapacaklarını sözlerine ekledi.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ