Kağıt-Rölyef Sergisi törenle açıldı

Uzunköprü Belediyesi Kültür ve Sosyal Hizmetleri kapsamında açılan Kağıt-Rölyef Kursu’nun yarı yıl sonu sergisi önceki gün saat 13.00’da törenle açıldı.

GÜNDEM 5.02.2013 21:52:00 0
Kağıt-Rölyef Sergisi törenle açıldı
KIYMETLİ ESERLER ORTAYA ÇIKMIŞ
Açılışa Belediye Başkanı Av. Enis İşbilen, AK Parti İlçe Başkanı Çağatay Yılmaz, CHP İlçe Başkanı Yakup Atalay, MHP İlçe Başkanı Levent Simen, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis Üyeleri, Daire Müdürleri, STK Üye ve Yöneticileri ile çok sayıda sanatsever vatandaş katıldı. Açılışta konuşan Belediye Başkanı İşbilen “Sanata ve sanatçıya verdiğimiz değeri bir kez daha böylesine güzel bir organizasyonda göstermiş olduk. Gerçekten çok kıymetli eserler ortaya çıkmış. Tüm kursiyerlerimizin ve Uzunköprülülerin önünde Cavidan Atik hocamızı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.
 
8 ŞUBAT’A KADAR AÇIK KALACAK
Açılış kurdelesini Başkan İşbilenve ilçe başkanları hep birlikte keserek sergiyi dolaştılar. Eserleri tek tek inceleyen davetliler, kursiyerleri ve Cavidan Atik’i çalışmalarından dolayı kutladı. Kağıt-Rölyef Kursu Yarı Yıl Sonu Sergisi, 8 Şubat Cuma gününe kadar ziyaret açık kalacak.
 
Marmara Haber Merkezi