Kavgada silahlar konuştu; 1 ölü 3 yaralı

Edirne'de Trakya Üniversitesi Ayşekadın Yerleşkesi karşısında bulunan alkolü kafeler önünde çıkan silahlı kavgada 27 yaşındaki Sercan Mano öldürüldü, 1'i ağır, 3 kişi yaralandı.

GÜNDEM 4.02.2013 20:03:00 0
Kavgada silahlar konuştu; 1 ölü 3 yaralı
2 KİŞİYİ BIÇAKLADI
Olay, önceki gece 1'inci Murat Mahallesi, Zübeyde Hanım Caddesi'nde alkollü bir içecek firması tarafından yeniden düzenlenecek 'Bu sokakta hayat var' adı verilen kafeler mevkiinde meydana geldi. Alkollü olduğu iddia edilen 27 yaşındaki Sercan Mano ve arkadaşı 30 yaşındaki Ulaş S., cadde üzerindeki Leman Kültür Merkezi'ne girdi. İddiaya göre burada çıkan tartışmada Sercan Mano, kendisini dışarı çıkaran garson 24 yaşındaki Anıl G.'yi el ve sırtından bıçakladı. Daha sonra karşıdaki alkollü mekana girmek isteyen Sercan Mano ve Ulaş S., kapıda duran Gürkalp A. ile de tartıştı. Çıkan kavgada iddiaya göre Sercan Mano, Gürkalp A.'yı da bıçakla yaraladı. Kardeşi Gürkalp A.'nın bıçaklandığını gören Turgay A., belinden çıkardığı tabanca ile Ulaş S. ve Sercan Mano'ya ateş etti.
 
KURTARILAMADI
Vücuduna 3 kurşun isabet eden Sercan Mano ve 2 kurşunun isabet ettiği Ulaş S., bıçakla yaralanan Gürkalp A. ile garson Anıl G., ambulanslarla Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Ulaş S.'nin durumu ciddiyetini korurken, Sercan Mano kurtarılamadı. Diğer yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
 
3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
Edirne Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri silahla ateş ettiği ve Sercan Mano'yu öldürdüğü öne sürülen Fly Pub ortağı 32 yaşındaki Turgay A., işyeri sahibi 33 yaşındaki Onur A. ve çalışanlardan 24 yaşındaki Onur Ç.'yi gözaltına aldı. Şüphelilerin polisteki sorguları sürerken, güvenlik kamerası kayıtları incelemeye alındı. Polis şüphelilerle birlikte 2 ruhsatsız tabanca ve bıçağa da el koyarak incelemeye aldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
 
Marmara Haber Merkezi