Kayıp avcının cesedine ulaşıldı

Muratlı’ya bağlı Hanoğlu Köyü Göleti'nde ördek avına çıkan ve bindikleri kayığın alabora olması sonucu kaybolan Süleyman Yiğit ve Murat Şentaş ardından Osman Ulutürk'ün de cesedine ula

GÜNDEM 3.02.2013 23:31:00 0
Kayıp  avcının cesedine ulaşıldı
Ördek avlamak için 26 Ocak’ta Hanoğlu Göleti'ne giden 6 avcı arkadaş, küçük bir kayıkla gölete açıldıktan sonra su alan kayık alabora olmuştu.
 
CESEDİNE ULAŞILDI                                                
Hüseyin Aslantaş, Volkan Yörük ve Engin Yiğit yüzerek kıyıya çıkarken, Murat Şentaş, Süleyman Yiğit ve Osman Ulutürk ise karanlıkta gözden kayboldu. Tekirdağ İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ile Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Deniz Şube Müdürlüğü dalgıçları geçen pazar günü Süleyman Yiğit'in, geçtiğimiz Çarşamba günü Murat Şentaş'ın cesedine ulaşmıştı. Göldeki aramalarını sürdüren kurtarma ekipleri önceki akşam saatlerinde de Osman Ulutürk'ün cesedine ulaştı.
 
DALGIÇLAR TARAFINDAN ÇIKARILDI
Dalgıç polis ekiplerinin ulaştığı Ulutürk'ün cesedi gölün tam ortasında ve yaklaşık 15 metre derinlikte balçığa saplanmış olarak bulunarak yüzeye çıkarıldı. Botla kıyıya çıkartılan Ulutürk'ün üzerinde avcı elbiseleri ve başında beresi görülüyordu. Jandarma olay yeri ekiplerinin incelemesinin ardından cenaze aracına konulması esnasında Ulutürk'ün yakınları gözyaşlarına boğuldu. Muratlı Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırılan ceset Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

ARAMALAR 6 GÜN SÜRDÜ
Ördek avlamak için Hanoğlu Göleti'ne giden ve kaybolan 3 kişiyi bulmak için İstanbul, Sakarya, Tekirdağ Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri ile Çanakkale ve Tekirdağ Deniz Polisi ekipleri ortaklaşa çalıştı. Gölde kaybolan cesetlerin bulunması tam 6 gün sürdü. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.
 
Marmara Haber Merkezi