Belediyesporlular’dan Çağlayan’a ziyaret

Kırklareli Belediyespor Yıldız Basketbol takımı ile Belediyespor Bedensel Engeliler masa tenisi takımı Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan’ı Makamında ziyaret ettiler.

GÜNDEM 3.02.2013 17:07:00 0
Belediyesporlular’dan Çağlayan’a ziyaret
Takım Antrenörü Nejat Deyrin  “14 Ekim ile 1 Ocak tarihleri 6 takım arasında gerçekleştirilen İl birinciliği turnuvasında namağlup olarak İl birinciliğini kazanan Belediyespor Basketbol Yıldızlar takımı, 13-17 Mart tarihleri arasında Balıkesir’de yapılacak olan Marmara şampiyonasında Kırklareli’ni en iyi şekilde temsil edecektir.” dedi.
Başkan Çağlayan, Belediyespor’un başarılarından mutlu olduğunu, Marmara şampiyonasında düzenlenecek olan turnuvadan derece ile dönmeleri temennisinde bulunduğunu belirtti.
Daha sonra ise ziyaretlerini gerçekleştiren Bedensel Engeliler masa tenisi sporcuları, Başkan Çağlayan’a 1-3 Şubat tarihlerinde Konya’da yapılacak olan Bedensel Engeliler şampiyonasına katılacaklarını ve Kırklareli’ni en iyi şekilde temsil edeceklerini aktardılar.
Başkan Çağlayan ise geçen sene şampiyon olan bu ekibe bu sene düzenlenecek olan turnuvada da başarılar dileyerek her zaman yanlarında olduğunu belirtti.
Ziyaretler toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.