Bunalıma girdi, kendini asmaya kalktı

Kapaklı’da TOKİ ve Kapaklı Belediyesi işbirliği ile yapılan okul inşaatında çalışırken parasını alamadığı gerekçesi ile işten ayrıldığı iddia edilen 38 yaşındaki Salih Ça?

GÜNDEM 1.02.2013 23:20:00 0
Bunalıma girdi, kendini asmaya kalktı
Kapaklı’da dün Cumhuriyet Mahallesi’ndeki okul inşaatında kendini asmak isteyen bir kişi arkadaşları tarafından son anda kurtarıldı.
 
ARKADAŞLARI SON ANDA YETİŞTİ
Olay dün saat 12.00 sıralarında meydana geldi. Kapaklı’da TOKİ ve Kapaklı Belediyesi işbirliği ile yapılan okul inşaatında çalışırken parasını alamadığı gerekçesi ile işten ayrıldığı iddia edilen 38 yaşındaki Salih Çağmar kendini asmak istedi. Çağmar’ın kendini asmaya çalıştığını fark eden iş arkadaşları son anda yetişerek Çağmar’ı kurtardı.    
 
BUNALIMA GİRDİ
Cumhuriyet Mahallesi’nde yapımı devam eden okul inşaatında çalıştıklarını ve bir süre önce paralarını alamadıkları için işten ayrıldıklarını söyleyen Çağmar’ın arkadaşları, Çağmar’ın
 
HAYATİ TEHLİKESİ YOK
Çağmar, olay yerinde sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Çağmar’ın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
 
Marmara Haber Merkezi