Tekzen, 91. Şubesi’ni Kapaklı’ya açtı

Romanya ve Irak’ta mağazaları bulunan, Gürcistan’da şube açmak için girişimlerini sürdüren, Türkiye’nin 45 ilinde toplam 90 şube açan yüzde 100 yerli yapı marketi Tekzen, 91. şubesini dün Kapakl?

GÜNDEM 1.02.2013 23:02:00 0
Tekzen, 91. Şubesi’ni Kapaklı’ya açtı
Türkiye’nin birçok ilinde 90 şubesi bulunan dev yapı zinciri Tekzen, 91. mağazasını dün saat 11.00’da Kapaklı’da açtı.  
 
KURDELEYİ BİRLİKTE KESTİLER
Açılış Töreni’nde kurdeleyi Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Kocabıçak, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ertan Selvili, Tekzen Yönetim Kurulu Başkanı Murat Gigin ve Tekzen Pazarlama Direktörü Toygar Barut birlikte kesti. Kurdele kesiminin ardından Başkan İrfan Mandalı ve davetlilere mağazayı gezdiren Tekzen Yönetim Kurulu Başkanı Murat Gigin, mağazanın işleyişi ve ürünleri ile ilgili bilgiler verdi.
 
DÜNYA PİYASASINDA KENDİNİ KANITLADI
Açılış Töreni’nde konuşan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Türkiye’nin yapı market sektöründeki önemli bir firmanın Kapaklı’da açılmasından dolayı gurur duyduğunu belirterek, “Tekzen dünya piyasasında kendini kanıtlamış bir markadır. Böyle başarılı yerli firmalarla gurur duyuyoruz” dedi.
 
KAPAKLI CAZİBE MERKEZİ OLDU
Kapaklı’nın adeta Türkiye’nin bir mozaiği olduğunu söyleyen Mandalı, “İlçemizde birlik beraberlik duygusu üst seviyelerdedir” dedi. Konuşmasının devamında Kapaklı’ya yatırım yaptığı için Tekzen’i kutlayan İrfan Mandalı, “2008 yılında Kapaklı’da Türkiye İş Bankası Şubesi açılacaktı. Zamanın şube müdürü bana “Burada bir şeyler kazanabilir miyiz?’ diye sormuştu. Kendisine Kapaklı’nın her geçen yıl daha da büyüdüğünü ve gelişmeye devam edeceğini söyledim. Şimdi gelinen noktada Kapaklı adeta yatırım için bir cazibe merkezi olmuştur” ifadelerini kullandı. ÇOSB’de 25 sanayi inşasının devam ettiğini kaydeden Mandalı, “Bu inşaatların tamamlanmasının ardından 10 binin üzerinde istihdam sağlanacak. Nüfusumuz daha da artacaktır” diye konuştu. Mandalı konuşmasının sonunda açılışın hayırlı olmasını temenni etti Tekzen firmasına başarılar diledi.
GÜRCİSTAN ŞUBESİ İÇİN GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR
Yapı Market sektöründeki ilk yerli kuruluş olduklarını belirten Tekzen Yönetim Kurulu Başkanı Murat Gigin, “Ülkemizin 45 ilinde şubelerimiz var. Kapaklı Şubesi ise 91. şubemiz oldu. Romanya ve Irak’ta varız. Gürcistan’da da şube aşmak için görüşmelerimiz devam ediyor” dedi. Trakya’da 5. mağazayı açtıklarını söyleyen Gigin, bazı prensipleri olduğunu ve bunların başında ‘müşteri her zaman haklıdır’ prensibinin geldiğini söyledi. Çalışanlara her zaman ‘Sizin maaşınızı biz vermiyoruz. Bizim maaşımızı da sizin maaşınızı da müşteriler veriyor” hatırlatmasını yaptıklarını belirten Gigin, “Bir diğer prensibimiz de müşteriye yalnızca ihtiyacı olan ürünü satmaktır. Kaba tabiri ile kimseye ihtiyacı olmayan malı kakalamaya çalışmayız” dedi. Gigin ayrıca eğitime de büyük önem verdiklerini, kendilerini sürekli geliştirmeyi amaç edindiklerini kaydetti. Gigin konuşmasının sonunda tüm davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür ederek açılışın Kapaklı ve Bölge için hayırlı olmasını temenni etti.     
 
5 BİN 500 ÜRÜN ÇEŞİDİ
İsmet Paşa Mahallesi Levent Caddesi Hacı Talip Camii yanında faaliyete başlayan Tekzen, 15 kişilik bir ekiple bin metrekarelik alanda 5 bin 500 ürün çeşidi ile vatandaşlara hizmet verecek.
 
KATILIM YOĞUN OLDU
Tekzen’in Kapaklı Şubesi’nin Açılış Töreni’ne Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kapaklı Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Serat ve Adem Sekmen, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Kocabıçak, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ertan Selvili, Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Hasan Acar, Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Faruk Bal, Tekzen Yönetim Kurulu Başkanı Murat Gigin, Tekzen Pazarlama Direktörü Toygar Barut, Tekzen Yöneticilerinden Hasan Şener Bilge ve çok sayıda vatandaş katıldı.    
 
Haber / Ahmet KARDEŞ