Gönüllü elçi olmaya davet etti

Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda İlçe Kaymakamı Hulusi Doğan, Aile ve Sosyal Politikalar Tekirdağ İl Müdürü Resul Drama, Daire Amirleri, Muhtarlar ve vatandaşların k

GÜNDEM 31.01.2013 20:31:00 0
Gönüllü elçi olmaya davet etti
18 ÇOCUK İSTİFADE EDİYOR
Toplantıda konuşan Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, koruyucu ailenin önemini anlatarak, “Bu projeyi hazırlayanlara teşekkür ederim” dedi. Aile ve Sosyal Politikalar Tekirdağ İl Müdürü Resul Drama da, koruyucu aile, hangi çocukların koruyucu aileye verilebileceği, kimlerin koruyucu aile olabileceği ve devletin koruyucu ailelere sağladığı imkanlar hakkında katılımcılara bilgi verdi. Tekirdağ genelinde 180 çocuğun koruma altında olduğu belirten Drama, “Çorlu’da ise 3 çocuk bakım evi bulunuyor ve buralardan toplam 18 çocuk istifade ediyor” dedi. Drama, herkesi gönül elçisi olmaya çağırdı.
 
YARARLI BİR ÇALIŞMA
Toplantıya katılan Çerkezköylü gönüllü bir aile de koruyucu aile olmanın çok güzel bir duygu olduğunu belirtti ve herkesi koruyucu aile olmaya davet etti. Toplantının sonunda konuşan Kaymakam Doğan, “Koruma altına alınmış çocuklara devlet her türlü imkanı sağlıyor. Ama bu çocuklarımızın sevgiye ve aile sıcaklığına ihtiyaçları var. Bu projenin çok yararlı bir çalışma” dedi.
 
Marmara Haber Merkezi