Mazeret atamaları Şubat’ta

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısında yaptığı konuşmada evli öğretmenleri sevindirecek açıklamalarda bulundu. Başbakan Erdoğan, öğretmenlere mazeret atamalarıyla ilgili müj

SİYASET 30.01.2013 20:32:00 0
Mazeret atamaları Şubat’ta
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, dün partisinin TBMM Grup Toplantısında yaptığı konuşmada, öğretmenlerle ilgili mazeret atamalarının yaz aylarında yapıldığını hatırlatarak, bu yıl Şubat ayında da sağlık ve eş durumlarına bakılarak mazeret atamaları yapılacağını açıkladı.
 
ŞUBAT AYINDA GERÇEKLEŞTİRİLECEK
Öğretmenlerin eş durumuyla ilgili atamaların sürekli önlerinde soru işareti, pürüz olarak durduğunu ifade eden Erdoğan “Milli Eğitim Bakanımıza verdiğimiz talimatla, `süratle bu işi çözelim` dedik, `gündemimizden düşsün` dedik. Öğretmenlerimizi yakından ilgilendiren bu müjdeyi açıklamak istiyorum. Öğretmenlerin mazeret atamaları yaz aylarında yapılıyordu. Sağlık ve eş durumu başta olmak üzere şubat ayında öğretmenlerin mazeret atamalarını gerçekleştireceğiz” dedi.
 
YAŞLI VE ENGELLİLERE DE MÜJDE
Erdoğan, 65 yaş üstü, engelliler ve şehit yakınlarının toplu taşım araçlarından ücretsiz yararlanabilmelerini içeren yasa tasarısının, önümüzdeki hafta Bakanlar Kurulu toplantısından sonra Meclise gönderileceğini ifade etti.
 
Marmara Haber Merkezi