"Ata Sporumuza Sahip Çıkalım"

Edirne Güreş İl Temsilciliği görevine atanan Önder Yücel, Edirne'deki kurum ve kuruluşları, Ata sporu güreşe sahip çıkmaya davet etti.

SPOR 29.01.2013 18:49:00 0
"Ata Sporumuza Sahip Çıkalım"
Türkiye Güreş Federasyonu tarafından Edirne Güreş İl Temsilciliği görevine atanan Önder Yücel,Edirne'deki kurum ve kuruluşları, Ata sporu güreşe sahip çıkmaya davet etti. Edirne'de birkaç kurum dışında güreşe kimsenin destek vermediğini kaydeden Yücel "Edirneliler güreşçilerine ve takımlarına sahip çıkmalı" dedi.
 
“ÇALIŞMALARA DEVAM EDECEĞİZ”
Yücel, Edirne Güreş İl Temsilciliği görevine atanır atanmaz Edirneli güreşçilerin antrenmanını ziyaret etti. Aliço Pehlivan Güreş Eğitim Merkezi'ndeki güreş antrenman salonunda çalışmalarını sürdüren güreşçilerin antrenmanını izleyen Önder Yücel, güreş eğitmenleriyle birlikte çalışmalara devam edeceklerini kaydetti.

"EDİRNE'DEN MADALYA ÇIKARMAK İSTİYORUZ"

Edirne'nin özellikle yağlı güreşte çok önemli bir şehir olduğuna dikkat çeken Yücel, "Edirne'de yağlı güreşi ve minder güreşini en iyi yerlere getirmeye çalışacağız. Önümüzdeki senelerde Edirne'den olimpiyatlarda madalya getiren sporcular istiyoruz. Güreş Federasyonu başkanına da bir sözümüz var.Edirne'den bir madalya çıkarmak istiyoruz" dedi.Edirne'de yağlı güreşi bütün bir sezona yaymak için çalışmalar yapılması gerektiğine de vurgu yapan Yücel, "Amaçlarımızdan birisi de Kırkpınar'dan Kırkpınar'a yapılan güreşi tüm sezona yaymak. Biz istiyoruz ki Edirneliler güreşe destek versin. Sadece futbol ve basketle sınırlı kalınmasın. Edirne'de ata sporumuz güreş var. Edirne güreşin merkezi. Birkaç kurum dışında güreşçilerimize sahip çıkan kurum yok. Edirneliler güreşçilerine ve takımlarına sahip çıkmalı" diye konuştu.