Tekzen Yapı Market 91. Mağazasını Kapaklı’da açıyor

Kapaklı’nın ilçe statüsüne alınması ile birlikte ilçe yatırımcılar için de önemli bir yatırım merkezi haline gelmeye başladı.

GÜNDEM 28.01.2013 20:41:00 0
Tekzen Yapı Market 91. Mağazasını Kapaklı’da açıyor
SON HAZIRLIKLAR YAPILIYOR
Türkiye genelinde 45 ilde, 90 mağazaya ulaşan Tekzen, 91. Mağazasını Kapaklı'da açıyor. Kapaklı’da açılış hazırlıklarını sürdüren Tekzen Yapı Market, 1000 metre kare alanda hizmete açılacak olan iş yerinde vatandaşlara hizmet verecek. Kapaklı İsmet Paşa Mahallesin, Levent Caddesi, Hacı Talip Camii yanında 1 Şubat’ta hizmete açılacak olan Tekzen Yapı Market, açılış öncesi son hazırlıklarını yapıyor. Konu hakkında bilgiler veren Tekzen Yapı Market Mağaza sorumlusu Onur Minaz, mağazanın açılışının 1 Şubat’ta yapılmasının planlandığını söyledi. Minaz “Açılış öncesinde son hazırlıklarını yaptığımız mağazamızda ev aletleri, yapı malzemeleri, oto malzemeleri, oto dizayn malzemeleri, sıhhi tesisat, mobilya, boya ve inşaat malzemeleri gibi birçok ürünü halkımızın beğenisine sunacağız”   dedi.
 
YÖNETİM KURULU BAŞKANI GİGİN DE KATILACAK
Türkiye'nin yüzde yüz yerli sermayeli tek yapı marketi, Tekzen Yapı Market’in Kapaklı’daki açılış töreni 1 Şubat saat 11.00’da gerçekleştirilecek.  Açılışa Tekzen Yönetim Kurulu Başkanı Murat Gigin, Tekzen Yönetim Kurulu Üyesi Vahide Gigin, Tekzen Genel Müdürü Mert Öneren ve Tekzen Yöneticileri de katılacak.
 
Haber / Asim YAVUZ