Cengiz Günay adaylığını açıkladı

Ticaret ve sanayi odaları üyelerine üyelerine “Avrupa Topluluğunda ekonomik faaliyetlerin istatistiksel sınıflama sistemi”(NACE) esas alınmak suretiyle faaliyet kodu belirlenmesi ve belirlenen bu faaliyet kodlarına göre

GÜNDEM 27.01.2013 22:01:00 0
Cengiz Günay adaylığını açıkladı
SEÇİMLER 3 VE 7 MART’TA YAPILACAK
Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’nın meslek komitesi meclis üyeleri seçiminin 3 Mart Pazar günü; yönetim kurulu başkanı, yönetim kurulu üyeleri TOBB genel kurulu üyeleri ile disiplin kurulu üyelerinin seçiminin ise 7 Mart 2013 Perşembe günü yapılması kararlaştırıldı.
 
YENİDEN ADAY
Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası organ seçimlerine 13 grupta yaklaşık 2 bin 750 üye katılacak. 2 yıldan beri Tekirdağ TSO Yönetim kurulu başkanlığını, 2 dönem oda organlarında yönetim kurulu sayman üye ve yönetim kurulu başkan yardımcılığı görevlerinde bulunduğunu belirten Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay, TSO bünyesinde bu güne kadarki yaptığı çalışmalardan dolayı yeteri kadar tecrübe kazandığını belirterek yeniden ekip arkadaşlarıyla birlikte bir dönem daha görev yapmak üzere aday olduğunu açıkladı.
 
TAVİZ VERMEDEN ÇALIŞACAĞIM
Odaların temel kuruluş amacının önce üyelerinin hak ve menfaatlerini korumak, her konuda gelişmelerine yardımcı olmak olduğunu ifade eden Günay “Bunun yanında bir STK olan odamız , bölgemizin her alnında gelişmesine katkı sağlamak diğer kurum ve kuruluşlar eş güdüm halinde bölgesel gelişime destek olmaktır.diğer bir görevimiz de interaktif şekilde ülke demokrasisinin gelişmesine katkı sağlamaktır. Üyelerimizin teveccühü ile inşallah görev bize nasip olursa bu ilkelerden taviz vermeden çalışacağıma söz veriyorum. Ekip arkadaşlarımız ve bize yeni katılan iş hayatında çok başarılı olan tüccar arkadaşlarımızla göreve talip olduk” dedi. Tekirdağ TSO adaylık açıklamasına Başkan Cengiz Günay, Meclis Başkanı Mustafa Özden, Yönetim kurulu üyeleri Galip Öge, Taner Karaoğlu, Erhan Tanrıöver, Mestan Özcan, İlhami Özcan Aygün, Ziya Meral, Hakan Şık, Sebahattin Tiryakioğlu, Caner Günay, Muzaffer Destereci, Cavit Yazıcı, Rüştü Özgün, Ertan Utku ve çok sayıda üye katıldı.
 
Marmara Haber Merkezi