2013 yılının ilk sandalyeleri verildi

2012 yılında ihtiyacı olan vatandaşlara tekerlekli sandalye ve akülü araç yardımında bulunan Kapaklı Belediyesi, yardımlarını 2013 yılında da sürdürüyor. Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Man

GÜNDEM 23.01.2013 20:04:00 0
2013 yılının ilk sandalyeleri verildi
Engellilerin hayatını kolaylaştırmak amacıyla çalışmalarını sürdüren Kapaklı Belediyesi, 2012 yılında olduğu gibi 2013 yılında da engelli vatandaşlara yönelik teleklekli sandalye yardımlarını sürdürüyor.
 
2 VATANDAŞA AKÜLÜ SANDALYE
Cumhuriyet Mahallesi Serhat ve Sevinç Sokak'ta ikamet eden engelli iki vatandaşa Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı tarafından akülü tekerlekli sandalye verildi. Tekerlekli sandalye dağıtımında Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Seçkin Dilsiz ve belediye personelleri de hazır bulundu.
 
“VATANDAŞLARIN DERDİNE DEVA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Akülü tekerlekli sandalye yardımlarının 2013 yılında da aralıksız devam edeceğini söyleyen Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “Biz Belediye olarak üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapma gayreti içindeyiz. Elimizden gelen imkanlar doğrultusunda her zaman engelli vatandaşlarımızın yanında olacağız. Tekerlekli sandalye verdimiz vatandaşlarımız yaptığımız beton yollar sayesinde yola çıktıkları zaman istedikleri yere gidebilecekler. Eve bağlı bir şekilde kalmayarak bir nebze sosyalleşme imkanı bulacaklar. Bu akülü tekerlekli sandalyelerimiz ailelerimizin derdine deva olduysa ne mutlu bizlere. Yeni dağıtacağımız sandalyelerle ileride birçok yardıma muhtaç ailenin de derdine deva olmaya belediye olarak devam edeceğiz” dedi.
 
Haber / Ahmet KILAVUZ