Sosyal Hayatta İletişim Kursu açıldı

İpsala Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan “Sosyal Hayatta İletişim” kursu önceki gün Belediye Düğün Salonu’nda başladı.

GÜNDEM 23.01.2013 19:51:00 0
Sosyal Hayatta İletişim Kursu açıldı
YENİ BİR HAYAT BEKLİYOR
 Saat 15.00’da başlayan kursun açılışında konuşan İpsala Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Hasan Özkul, sosyal hayatta iletişimin çok önemli olduğunu, bu konuda herkesin zaman zaman sıkıntı yaşadığını söyledi. İpsala’da 192 adet sosyal konuttan faydalanan insanları önümüzdeki günlerde yeni bir hayatın beklediğini ifade eden Özkul, “Özellikle konut sahibi olan insanlarımızı buraya davet ettik. Çünkü sosyal hayat apartmandaki yaşam biçimini de kapsar. Yakında yeni bir hayata başlangıç yapacaksınız. Oradaki davranışlarımız, selamlaşmamız, konuşma tarzımız sosyal hayatın bir parçasıdır” dedi.
 
HAFTADA 2 GÜN VERİLECEK
 İpsala Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz’ün bu kursa büyük önem verdiğini ifade eden Özkul, “Kendisi de mutlaka kursumuzun bir dersinde misafir olarak bulunacaktır” dedi. Haftada 2 gün toplam 2 saat verilecek kursta; insan ilişkilerini düzenleyen kurallar, gelenek görenekler, dini, ahlaki ve hukuki kurallar anlatılacak. Kursa katılan vatandaşlar ise kursa devam edeceklerini, bu kursun çok yararlı olacağına inandıklarını söyledi.
 
Marmara Haber Merkezi