Ziraat Odası Başkanları toplandı

Tekirdağ Ziraat Odası Başkanlığında önceki gün il ve ilçe Ziraat Odası Başkanları ile ziraat odaları Merkez birliği yönetim kurulu üyesi Tuncer Başoğlu ile Tekirdağ Süt birliği Başkanı

GÜNDEM 23.01.2013 19:47:00 0
Ziraat Odası Başkanları toplandı
SOYAK’I ZİYARET ETTİLER
Toplantının başkanlığını Çorlu Ziraat Odası Başkanı Recep Şişman yaptı. Tüik verilerine göre 2012 yılında buğday, kanola, ayçiçeği, silajlık mısır, arpa, çeltik, dekar verimi ve üretim miktarları açıklandı. Ayçiçeği tohum fiyatlarının geçtiğimiz yıla göre yüzde 16 artış uygulanması başkanları isyan noktasına getirdi. Bu zamların neden yapıldığı ayrıca Tüik rakamlarının ziraat odalarından bilgi alınmadan açıklanmasına tepki gösterdiler.  Tekirdağ Ziraat Odası’nda toplanan başkanlar Tekirdağ Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’ne bir süre önce atanan Cevdet Soyak’ı da makamın da ziyaret ettiler. Ziyarette Tarım çiftçisinin sorunları tohum temini destekleme payları konuları gündeme getirildi.
 
TOPRAK DA KATILDI
İl Müdürü Cevdet Soyak da ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getirdi. Her zaman birlikte çalışmak istediğini ifade etti. Ziyarete Türkiye Ziraat Odaları üst yönetim kurul üyesi Tuncer Başoğlu Tekirdağ Bağlı Merkez Ziraat Odası Başkanı İmdat Saygı, Çerkezköy Ziraat Odası Başkanı Hasan Toprak, Çorlu Ziraat Odası Başkanı Recep Şişman,Malkara Ziraat odası Başkanı Saim Özden, Muratlı Ziraat Odası Başkanı Ender Borucu ,Şarköy Ziraat Odası Başkanı Ömer Düzgen, Hayrabolu Ziraat Odası Başkanı Bülent Can ,Saray Ziraat Odası Başkanı İbrahim Çınar katıldı.

Marmara Haber Merkezi