Bakan Eroğlu İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı’na katıldı

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, DSİ 11. Bölge Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen 'İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, Ergene Şafak Harekatı'nı

GÜNDEM 21.01.2013 20:12:00 0
Bakan Eroğlu İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı’na katıldı
EDİRNE’YE HAYIRLI OLSUN
Eroğlu, yakında diğer atık su arıtma tesislerinin de temellerinin atılacağını, dere ıslahlarının başladığını, yatırımlarda hızlı bir şekilde temel atma ve açılış merasimlerinin gerçekleştirileceğini kaydetti. Toplantıda yapılacak sunumlarla ilgili görüş belirtenlerin önerilerinin değerlendirileceğini dile getiren Eroğlu, "Zaten biz tenkite, tavsiyeye açığız. 3T prensibimiz var, tenkit, tavsiye, teklif... 3T prensibine her zaman sadığız. Maksadımız Edirne'ye bir şeyler yapmaktır.Edirne'de en azından tarihe geçecek birtakım hizmetleri sunmaktır. Edirne, hakikaten bizim için çok önemli,Türkiye için çok önemli. O bakımdan inşallah bu yatırımlar Edirnemize hayırlı olur, faydalı olur diyorum” diye konuştu.
 
KATILIM YOĞUN OLDU
Toplantıya Edirne Valisi Hasan Duruer, Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, AK Parti Edirne Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu, CHP Edirne Milletvekili Kemal Değirmendereli, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Lütfi Akca,DSİ Genel Müdürü Akif Özkaldı, Su Yönetimi Genel Müdürü Prof. Dr. Cumali Kınacı, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürü Ahmet Özyanık, Orman Genel Müdürü İbrahim Çiftçi, Çölleşme ve Erozyonla Mücadele Genel Müdürü Hanifi Avcı,DSİ 11. Bölge Müdürü Yunus Algın, kurum müdürleri ve çalışanları katıldı.
 
Marmara Haber Merkezi