Peryön, yılın ilk eğitim toplantısını yaptı

PERYÖN Türkiye İnsan Yönetimi Derneği Trakya Şubesi 2013 yılı eğitim programlarına önceki gün yapılan ‘Uygulamalı Etkin Zaman Yönetimi’ eğitimi ile Kılıçoğlu Danış Towers’ta b

GÜNDEM 21.01.2013 20:09:00 0
Peryön, yılın ilk eğitim toplantısını yaptı
PERYÖN Trakya tarafından düzenlenen ücretsiz eğitimde, PERYÖN üye ve gönüllülerine Eğitmen Melih Bozcan tarafından “Uygulamalı Etkin Zaman Yönetimi” eğitimi verildi.
 
EĞLENEREK ÖĞRENDİLER
 Yaklaşık 40 kişilik bir katılımcı grubunun yer aldığı eğitim, Eğitmen Melih Bozcan’ın pozitif ve esprili sunumu eşliğinde gerçekleşti. Etkin Zaman Yönetimi’ni eğlenerek öğrenen katılımcılara kahve arasında çeşitli ikramlarda bulunuldu. Molada eğitim katılımcıları ile bir araya gelen PERYÖN Türkiye İnsan Yönetimi Derneği Trakya Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Özber Çetin, katılımcılar ile gelecek faaliyetlerle ilgili görüşmeler yaptı.
 
KATILIMCILARDAN ÇETİN’E TEŞEKKÜR
 Eğitimin ardından PERYÖN Trakya’ya ve Özber Çetin’e organizasyon için teşekkür eden katılımcılar, eğitim ve faaliyetlerin sürekli takipçileri olduklarını ve daha birçok etkinlikte bir araya gelmeyi ümit ettiklerini belirttiler. Derneğin Seminer Salonu hakkında kısa bir bilgi veren Özber Çetin, yeni salonu 40 kişilik sıra düzenli, barkovizyonlu, tam donanımlı bir eğitim ve toplantı salonu olarak hizmete soktuklarını açıkladı.
 
SALONUMUZ HERKESE AÇIK
 Eğitim salonu ile ilgili konuşan Özber Çetin, “Salonumuzda, bölgemizdeki herkese açık bir şekilde eğitim ve toplantılar organize edilebilir. Bu tür organizasyonlarda diğer sivil toplum örgütleri, dernekler ve oluşumlarda anlaşmalar doğrultusunda salonu kullanabilirler. Ayrıca geleneksel hale getirilen “PERYÖN Trakya Salı Buluşmaları”nı da bu seminer salonunda gerçekleştireceğiz” dedi ve Dernek Salonu’nun herkese hayırlı, uğurlu olmasını temenni etti.
 
 Haber / Ahmet KARDEŞ