Personeller göreve başladı

Tekirdağ Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’ne ataması yapılan personellerin sözleşmeleri için önceki gün imza töreni düzenlendi.

GÜNDEM 21.01.2013 19:48:00 0
Personeller göreve başladı
89 PERSONEL GÖREV YAPIYOR
imza törenine İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Cevdet Soyak, İl Müdür Yardımcısı Hüseyin Kantar, Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Necmettin Köşkeroğlu ve İdari ve Mali İşler Şube Müdürü Şemsettin Satar katıldı. Bakanlık tarafından yayım faaliyetlerini etkinleştirmek ve bilginin doğrudan çiftçiye zaman ve mekân sınırı olmaksızın ulaşabilmesini sağlamak amacıyla 2007 yılında uygulamaya konulan “Tarımsal Yayımı Etkinleştirme Projesi” (TAR-GEL) çerçevesinde Tekirdağ’da 68 Mühendis ve 21 Veteriner Hekim olmak üzere toplam 89 personel şu anda Köy ve Beldelerde görev yapıyor.
 
ÖNCÜLÜK ETMELİSİNİZ
İl Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda düzenlenen sözleşmeleri imzalama töreninde konuşan İl Müdürü Cevdet Soyak “TAR-GEL projesi kapsamında ilimize 3 Mühendis ,20 Veteriner Hekim olmak üzere toplam 23 personel Tekirdağ genelinde Sözleşmeli olarak Köy ve Beldelerde çalışmak üzere 21.01.2013 tarihi itibariyle sözleşmelerini imzalayarak göreve başlayacaklardır.  Yeni göreve başlayan personelle ilimizde 71 Mühendis, 41 Veteriner Hekim olmak üzere toplam 112 TAR-GEL personeli oldu.  İlk defa göreve başlayan personellerimizin çiftçiye hizmetin yerinde verilmesi, çiftçinin yerinde bilgilendirilmesi sağlamak amacıyla en uç nokta olan köy ve mahallelerimizde hizmet vereceksiniz. Yeni hayvancılık ve bitkisel üretim işletmelerinin kurulmasında sizler ön ayak olmalısınız. Görev yerinize tarım ve hayvancılık bakımından daha iyi seviyeye getirmek için yeni projeler üretmelisiniz. Üreticinin ayağınıza gelmesini beklemeyin,  siz onların işletmelerine giderek problemlerini gözlemleyerek çözüme ulaştırmaya çalışmalısınız. Köylerinizdeki çiftçilerin; Girişimcilik ruhunuzu, sermayelerin birleştirilerek büyütülmesinin sağlanmasını ve işletmelerin küçük olması nedeniyle kooperatif ve birliklerin kurulmasına öncülük etmelisiniz”  dedi.
 
Marmara Haber Merkezi