Bir destek de esnaftan

Çerkezköy’de mavi kapak toplama kampanyası artarak devam ediyor. İlçede okulların yanı sıra esnaf da bu konuda duyarlı davranıyor. Bir örnek davranış da Çerkezköy’de esnaflık yapan Vasfiye Ertü

GÜNDEM 20.01.2013 22:08:00 0
Bir destek de esnaftan
İhtiyaç sahibi engellilere tekerlekli sandalye alınması amacıyla ülkede ilk kez Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi tarafından başlatılan kapak toplama kampanyasına destek veren Çerkezköylü esnaf Vasfiye Ertürk, mavi kapak toplama kampanyası kapsamında 6 kilogram kapak topladı.
 
İNSANLARI MUTLU ETMEYİ SEVİYORUM
Çerkezköy’de başlatılan ve tüm ülkeye yayılan Mavi Kapak Toplama kampanyasına olan ilgi her geçen gün daha da büyüyor. Çerkezköy esnaflarından Birol Çay Ocağı işletmecisi Vasfiye Ertürk de kampanyaya destek verdi. Altı aydır mavi kapak topladığını ifade eden Ertürk, ‘‘Mavi kapak kampanyasını televizyondan duydum. İnsanları mutlu etmeyi çok seviyorum. Bu nedenle engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye alınması amacıyla mavi kapak toplamaya başladım. Altı ay boyunca topladığım kapaklarla bir engelli kardeşimin yeniden hayatta bağlanabilmesi benim için büyük mutluluk olacaktır’’ dedi. Esnaf arkadaşlarının da bu kampanyaya destek verdiğini söyleyen Ertürk, ‘‘Engelli kardeşlerimize yardım edebildiysek ne mutlu bize’’ diye konuştu.
 
Marmara Haber Merkezi