Mucize beklemiyoruz

Bal Ligi’nde 11. Grupta mücadele eden Kırklareli Sanayispor ikinci yarı hazırlıklarını sürdürüyor. İlk yarıya iyi başlayan ancak sonrasında kötü sonuçlar alan Kırklareli Sanayispor, Ligi 13. sı

SPOR 20.01.2013 19:59:00 0
Mucize beklemiyoruz
4 takımlı ligde yedi puan alan Sanayispor ligin ikinci yarısına kondisyon ağırlıklı çalışmalarla başladı.
 
FUTBOLDA OLMAZ DİYE BİR ŞEY YOK
Tezer Zinet ve Engin Doğan yönetiminde sürdürülen çalışmalarda oyuncuların moral motivasyonun yerinde olmadığı gözlerden kaçmadı. Takımın Teknik Direktörlerinden Engin Doğan, “Gördüğünüz gibi çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Ligi iyi bir yerde bitiremedik bu doğru. Ancak yine de Lige havlu atmış değiliz. Son maç oynanıncaya kadar mücadelemiz sürecek. Mucize beklemiyoruz. Ama futbolda olmaz diye bir şey yok” diye konuştu.
 
ZOR DA OLSA LİGDE KALMAK İSTİYORUZ
İlk yarı Edirne takımının hep favori gösterildiğini söyleyen Doğan, “Bir iki maç kaybetti ve hedefin biraz gerisinde kaldı. Bir iki maç arka arkaya kazandığımızda farklı şeyler olabilir. Takımımız kötü değil ancak sakatlıklarla uğraşıyoruz. Kadromuz geniş olsa böyle bir problemimiz olmazdı. Maçlara kadar 10 gün gibi bir zamanımız var. Bu süre zarfında hazırlıklarımıza devam edeceğiz. Zor da olsa Ligde kalmak istiyoruz. Burada olan ve çalışmalarını sürdüren oyuncularımız özverili bir şekilde çalışıyor. Hedefimiz hep iyi yerde olmak ve başarılı olmak” ifadelerini kullandı.
 
İYİ BİR BÜTÇEMİZ OLSA BU DURUMDA OLMAZDIK
Bu sezon şansız bir dönem geçirdiklerini kaydeden Engin Doğan, “Sıkıntımızın büyük bir kısmı hakemlerden oluştu. Başka takımlara karşı bizlere çaldıkları düdükleri çalamıyorlar. Sahaya çıkınca normalde tüm takımlar eşittir. Saha içi faktörler devreye girince fazla bir şey yapamıyorsunuz. Oyuncularımız iyi niyetli ama bu iyi niyeti anlayan yok. Aslında transfere ihtiyacımız var ama bu iş maliyetli bir durum. Bizim mali durumumuz da ortada. İyi bir bütçemiz olsa zaten bu durumda olmazdık” dedi. Sahaya çıkıp futbol oynamaya devam edeceklerini söyleyen Doğan, ilk maçlarda alınacak puanlarla Lige tutunmaya çalışacaklarını kaydetti.
 
 ÇIKMADIK CANDAN ÜMİT KESİLMEZ
Sanayispor'un diğer Teknik Direktörü Tezer Zinet ise, “Şansımızı sonuna kadar zorlayacağız. Bir atasözü vardır ‘Çıkmadık candan ümit kesilmez’ diye. Bizde bu şansımızı kullanacağız. Çalışmalara gecikmeli de olsa da başladık. Sakatlıklarla boğuşuyoruz. Ameliyat olacak birkaç futbolcumuz var. Buna rağmen hazırlıklarımız devam ediyor. Biz Sanayispor olarak Kırklarelili futbolculardan faydalanmaya çalışıyoruz. Takımımızın mali bütçesi diğer takımlar gibi değil. Çok fazla şansızlık yaşadık. Özellikle hakem konusunda ciddi sıkıntılarımız oldu. Kötü niyetli olduklarına inanmıyoruz ancak daha adil olmalarını istiyoruz” şeklinde konuştu.