Kırklarelispor'da hazırlıklar devam ediyor

Kırklarelispor ikinci yarı hazırlıklarını Antalya'ya bağlı Side'deki çalışmalar ile sürdürüyor. Emirhan Hotel'de ikinci etap kamp dönemini geçiren takım, burada yaptığı antrenman ve hazırlÄ

SPOR 20.01.2013 19:57:00 0
Kırklarelispor
Kırklarelispor Kafile Sorumlusu olarak Side'de bulunan Bahadır Sucuoğlu, "Kamp ortamımız çok güzel. İlk günler de yağmurun yağması ile zorluk çektik. Ancak şuan itibari ile iyi bir şekilde devam ediyoruz. Bazen günde çift antrenman ve hazırlık maçlarının olduğu günlerde tek çalışma yaparak geçiyor. Beşikdüzü ve Kahramanmaraş spor ile iki hazırlık maçı yaptık. İlk maçta Beşikdüzü'ne 3-1 yenildik, Kahramanmaraş ile 2-2 berabere kaldık” dedi.
 
DEĞİŞİK TAKTİKLER DENEDİK
Kamp döneminde mümkün olduğunca değişik taktikler denedik ve daha çok oynamamış futbolcuları oynatmaya çalıştıklarını belirten Bahadır Sucuoğlu, “Teknik ekibimiz. Sonucun burada hiç önemi yok. Birde futbolcular ağır idmanların ardından maçlarda zorlanıyorlar. Ancak takımız ikinci yarı başlayıncaya kadar hazır hale gelecektir bundan kimsenin şüphesi olmasın" ifadelerini kullandı.
 
Haber Merkezi