Kaçak içki deposuna baskın

Çorlu’da bir depoya baskın düzenleyen jandarma ekipleri yaklaşık 3 ton kaçak içki, dolum makinesi ve içki kapağı ile içki bandrolü ele geçirdi.

GÜNDEM 18.01.2013 22:42:00 0
Kaçak içki deposuna baskın

Çorlu Jandarma Bölük Komutanlığı ekipleri ilçeye bağlı Önerler Köyünde bir depoda kaçak içki üretimi yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçti. 
 
KAÇAK İÇKİ ELE GEÇİRİLDİ
Çok sayıda jandarma ekibinin katıldığı operasyonda önce deponun etrafı sarıldı. Demir kapıyı çalan jandarma, kapının açılmaması üzerine, kilitli olan kapıyı levye ile açarak içeriye girdi. Depoya giren jandarma ekipleri yaptığı aramada, bir adet içki dolum makinesi, 15 bin adet içki şişesi kapağı, 7 koli sahte tekel bandrol etiketi, 3 adet su motoru ve düzeneği, 15 adet alkol süzmek için kullanılan filitre, 1 adet şişe kapatma makinesi ve bidonlara konmuş yaklaşık olarak 3 tona yakın içki ele geçirdi.
 
İÇKİLERDEN NUMUNE ALINDI
Depoda ele geçen içki ile ilgili olarak jandarma ekipleri İlçe Gıda Tarım Müdürlüğü ekiplerine haber verdi. Depoya gelen uzman ekipler burada içki dolu bidonlardan numuneler aldı. Deponun yaklaşık olarak 6 ay önce Sabri A. tarafından kiralandığı belirtildi.  Depoyu kiralayan Sabri A.’nın yakalanması için çalışma başlatıldı. Olayla ilgili olarak soruşturma devam ediyor.
 
Marmara Haber Merkezi