Belediyeden okullara yardım

Kurtuluş İlkokulu yemekhanesine İpsala Belediye Başkanlığı tarafından 20 adet masa ve 80 adet tabure teslim edildi. Kurtuluş İlköğretim Okulu Müdürü Ramazan Bülent, ”Kurtuluş İlköğretim Okulu

GÜNDEM 18.01.2013 20:05:00 0
Belediyeden okullara yardım
 SÖZ VERMİŞTİK
İpsala Belediye Başkanı Mehmet Karagöz ise ”Göreve geldiğim 2009 yılından beri ilçemizde bulunan bütün okullarımızın ihtiyaçlarını karşılamada üzerimize düşeni fazlasıyla yapmaya çalışıyoruz. Kurtuluş İlköğretim Okulumuza daha önce söz vermiştik; bahçeyi yapacağız, bahçedeki oyun alanını çocuklar için düzenleyeceğiz demiştik. Bunları düzenledik. Daha sonra baktık ki taşımalı eğitim içerisinde bölgemizde bir sıkıntı meydana gelmeye başladı. Çocukların yemek yiyecekleri bir alan yoktu. Çocuklar sınıflarda ya da kütüphanede yemek yiyordu. Baraj inşaatı ile ilgili müteahhit firmalarla görüştüğümüzde inşaat süresi bittikten sonra yemekhanenin malzemelerini kendilerinden rica ettim. Kendilerine 3-5 kez gittik. 80 öğrencinin yemek yiyebileceği bu yemekhanenin malzemelerinin bir kısmını onlardan aldık” dedi.
 
PLAKET TAKDİM EDİLDİ
Belediyenin imkanlarıyla yemekhanenin, kuruluşunu yaptıklarını, badanasını yaptıklarını, seramiğini döşediklerini, kaloriferlerini ve elektrik sistemini yaptıklarını söyleyen Kareagöz “Son dönemlerde gördük ki, çocukların yemek yiyeceği masalar ve tabureler dökülüyor. Bu anlamda 80 tabure,20 masa alarak öğrencilerin hizmetine sunduk ”dedi. Konuşmanın ardından, Belediye Başkanı Mehmet Karagöz’e okullara yapmış olduğu katkı ve hizmetlerden dolayı Kurtuluş İlköğretim Okulu Aile Birliği’nce plaket takdim edildi.
 
Marmara Haber Merkezi