FEM’den tablet PC kampanyası

Hafta sonu yapılan Seviye Belirleme Sınavı’na rekor bir katılım olduğunu ifade eden Çerkezköy FEM Dershanesi Müdürü Ahmet Avcı, “İlk 400’e giren öğrencilere çeşitli oranlarda eğitim bursu

GÜNDEM 14.01.2013 23:20:00 0
FEM’den tablet PC kampanyası
 Hafta sonu yapılan Seviye Belirleme Sınavı’na rekor bir katılım olduğunu ifade eden Çerkezköy FEM Dershanesi Müdürü Ahmet Avcı, “İlk 400’e giren öğrencilere çeşitli oranlarda eğitim bursu vereceğiz. Ayrıca 2013–2014 eğitim-öğretim yılı için erken kayıt yaptıran öğrencilere de birer tablet PC hediye edeceğiz” dedi.
 
Çerkezköy FEM Dershanesi Müdürü Ahmet Avcı, hafta sonu yapılan Seviye Belirleme Sınavı’na bu yıl rekor bir katılımın gerçekleştiğini ifade etti. 
 
BÖLÜM BİRİNCİLERİ ÜCRETSİZ KAYIT OLACAK
 
12–13 Ocak’ta gerçekleştirilen Seviye Belirleme Sınavı’na 3 bin 500 öğrencinin kayıt yaptırdığını söyleyen Çerkezköy FEM Dershanesi Müdürü Ahmet Avcı, “Bu rekor bir katılımdır. Bu öğrencilerimizden bölüm birincileri dershanemize ücretsiz kayıt yaptırma hakkı kazanacak. İlk 400’e giren öğrencilerimiz de çeşitli miktarlarda eğitim bursu hakkı kazanacak” dedi.
 
SONUÇLAR YARIN AÇIKLANACAK
 
Sınav sonuçlarının 16 Ocak Çarşamba günü itibari ile açıklanarak kamuoyu ile paylaşılacağını belirten Ahmet Avcı, “Bu tarihten itibaren 2013–2014 eğitim-öğretim yılı için erken kayıt dönemimiz başlayacak. Çerkezköy FEM Dershanesi olarak bir ilke imza atıp, erken kayıt yaptıran tüm öğrencilerimize birer tablet PC hediye edeceğiz” ifadelerini kullandı.
 
20 YILDA 5 BİN ÖĞRENCİYİ ÜNİVERSİTELİ YAPTIK
 
Kurulduğu günden bu yana çok sayıda öğrencinin üniversite hayalini gerçekleştirmesine katkıda bulunduklarını kaydeden Ahmet Avcı, “20 yılda 5 binin üzerinde öğrencimizi üniversiteli yaptık. Her yıl kayıt yaptıran öğrencilerimizden yaklaşık yüzde 80’i üniversiteyi kazanıyor. Amacımız bu oranı daha da yukarılara taşımaktır” diye konuştu.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ