Sağlık Ocağı’nı ziyaret etti

Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Belediye Başkan yardımcısı Sinan Çetiz, Kent Konseyi Başkanı Levent Gündoğdu ve bazı Belediye Meclis Üyeleriyle beraber Tekirdağ Belediyesi tarafından

GÜNDEM 14.01.2013 22:54:00 0
Sağlık Ocağı’nı ziyaret etti
 Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Belediye Başkan yardımcısı Sinan Çetiz, Kent Konseyi Başkanı Levent Gündoğdu ve bazı Belediye Meclis Üyeleriyle beraber  Tekirdağ Belediyesi tarafından yeniden düzenlenen Yavuz Mahallesi Sağlık Ocağını ziyaret etti.
 
YENİ HALİYLE HİZMETE DEVAM EDECEK
 
 Sağlık İl Müdürü Mehtap Şen, Halk Sağlığı Müdürü Mahmut Akdağ, Toplum Sağlığı Sorumlusu Aytekin Uluhan  ile Aile Hekimleri Yaşar Güleç ve Yüksel Çakmut’un da eşlik ettiği ziyarette  odaları tek tek gezerek yetkililerden bilgiler alan  Başkan Dalgıç “Yeni düzenleme sonrası engelli Polikliniği ve diğer odalarımızda çok şık olmuş. Tekirdağ Belediyesi olarak  diğer kurumlara olan yardımlarımızı sürdürüyoruz. Bundan sonra da elimizden geldiği kadar yapmaya devam edeceğiz.  Sağlık Ocağımız yeni haliyle daha temiz ve güzel görünümüyle vatandaşlarımıza hizmet edecek, herkese hayırlı olsun” dedi.  Sağlık ocağına  verdiği destekten dolayı Başkan Dalgıç’a aile hekimi Yaşar Güleç tarafından teşekkür plaketi verildi.
 
Marmara Haber Merkezi