Başı boş at kazaya neden oldu

Çorlu’da ana yolda kamyonetin önüne çıkan başıboş at kazaya neden oldu. Kazada 41 yaşındaki sürücü Süleyman T. Ağır yaralanırken, kamyonet ise hursa yığınına döndü

GÜNDEM 11.01.2013 23:49:00 0
Başı boş at kazaya neden oldu
 Çorlu’da ana yolda kamyonetin önüne çıkan başıboş at kazaya neden oldu. Kazada 41 yaşındaki sürücü Süleyman T. Ağır yaralanırken, kamyonet ise hursa yığınına döndü.
 
SÜRÜCÜ AĞIR YARALANDI
 
Kaza, Çerkezköy yolu üzerinde meydana geldi. Tekstil fabrikasında çalışan 41 yaşındaki Süleyman T.’nin kullandığı 34 FNM 90 plakalı hafif ticari kamyonet ile Çerkezköy istikametinden Çorlu İstikametine seyir halinde iken yola çıkan ata çarptı. Çarpmanın etkisiyle at camdan içeriye girdi. Kazada araç kullanılmaz hale gelirken sürücü Süleyman T. ise ağır yaralandı.
 
HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR
 
Ambulans ile Çorlu devlet hastanesine getirilen Süleyman T. tedavi altına alındı, at ise olay yerinde telef oldu. Kaza nedeniyle Çerkezköy -Çorlu yolu kısa süreli trafiğe kapatıldı. Aracın çekici vasıtasıyla kaldırılmasıyla yol tekrar trafiğe açıldı. Sürücü Süleyman T.’nin hayati tehlikesinin devam ettiği kaza ile ilgili olarak soruşturma sürüyor.
 
Marmara Haber Merkezi